Liiketilat helsinki hakaniemi

Etsitkö yrityksellesi vuokrattavaa liiketilaa alueelta Hakaniemi? Tutustu tarjontaamme ja löydä yrityksellesi juuri sopiva vaihtoehto! Toimitilahaustamme löydät vapaat liiketilat kohteesta Hakaniemi. Valitse sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva liiketila ja ota yhteyttä vuokrauksen ammattilaisiimme.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Liiketilat Hakaniemi Helsinki - Vapaat vuokrattavat tilat

Haussa vuokrattava liiketila Hakaniemestä? Olet tullut oikeaan paikkaan! Toimitilahakukoneesta löydät vapaat liiketilat Hakiksen alueelta.

Hakaniemen liepeille ja ylipäänsä Kallion alueelle tuntuu nousevan ravintoloita, vintage-putiikkeja ja erilaisia ekosalonkeja kuin sieniä sateella ‒ eikä ihme, sillä Helsingin itäinen kantakaupunki on vakiinnuttanut asemansa boheemin kulttuuriväen ja kaikensorttisten hipsterien suosikkialueena. Hakaniemessä ja Kalliossa liikkuu myös yhä enemmän turisteja, sillä kaupunginosa on mainittu käymisen arvoisena paikkana jopa kansainvälisissä matkailublogeissa.

Olet sitten perustamassa lähiruokaravintolaa, ekokampaamoa tai design-tuotteita myyvää liikettä, tai vain harkitsemassa muuttoa uusiin tiloihin, Hakaniemessä on sinulle paljon mahdollisuuksia. Hakaniemessä ulottuvillasi ovat Kallion 20 000 asukasta, alueella työskentelevät ihmiset sekä ne lukuisat suomalaiset ja ulkomaiset kävijät, jotka vierailevat alueella sen boheemin tunnelman houkuttelemina.

Älä enää aikaile, vaan tutustu alta vaihtoehtoihin! Lisätietoja ja kohteiden esittelyt saat yhteyshenkilöiltä, joiden yhteystiedot löydät kunkin kohteen omalta sivulta.