Liiketilat helsinki vallila

Etsitkö yrityksellesi vuokrattavaa liiketilaa alueelta Vallila? Tutustu tarjontaamme ja löydä yrityksellesi juuri sopiva vaihtoehto! Toimitilahaustamme löydät vapaat liiketilat kohteesta Vallila. Valitse sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva liiketila ja ota yhteyttä vuokrauksen ammattilaisiimme.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Liiketilat Vallila Helsinki - Vapaat vuokrattavat tilat

Unelmissa vuokrattava liiketila Vallilasta? Toimitilahakukoneesta löydät vapaat liiketilat Vallilan alueelta!

Vallila tarjoaa 9000 asukkaansa ja vajaan 20 000 työpaikkansa ansiosta kuluttajabisneksessä toimiville yrityksille runsaasti mahdollisuuksia. Vallilan peruspiirissä asukkaita on vielä enemmän: kun mukaan otetaan myös peruspiiriin kuuluva Hermanni, nousee asukasluku vajaaseen 15 000 henkilöön. Lisäksi kaupunginosassa on useita oppilaitoksia, kuten Taideyliopiston Kuvataideakatemia, Helsingin tekniikan alan oppilaitos ja Mäkelänrinteen lukio.

Vallila on viime vuosina ollut kovassa nosteessa. Kallion keskiluokkaistuessa ja alueen hintatason noustessa pohjoinen naapuri Vallila vetää puoleensa yhä enemmän nuoria aikuisia, ja erityisesti trenditietoista luovaa luokkaa. Suosiota varmasti osaltaa selittävät huikeat liikenneyhteydet; kaupunginosan kautta kulkevat raitiovaunulinjat 1A, 6, 7B, 7T, 8 ja 9 sekä noin 60 Helsingin sisäistä ja seutuliikenteen linja-autoa. Kaukoliikenteen busseja ajaa Vallilaa halkovalla Sturenkadulla.

Olet sitten perustamassa uutta ravintolaa, kauneushoitolaa tai vintage-putiikkia, tai vain harkitsemassa muuttoa uusiin tiloihin, tartu nyt tilaisuuteen ja tutustu alta vaihtoehtoihin! Asiantuntijamme antavat mielellään lisätietoja ja järjestävät tutustumiskäyntejä kohteisiin. Yhteystiedot löydät kunkin kohteen omalta sivulta.