Liiketilat lappeenranta

Etsitkö yrityksellesi vuokrattavaa liiketilaa Lappeenrannassa? Tutustu tarjontaamme ja löydä yrityksellesi juuri sopiva vaihtoehto! Toimitilahaustamme löydät vapaat liiketilat Lappeenrannasta. Valitse sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva liiketila ja ota yhteyttä vuokrauksen ammattilaisiimme.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Liiketilat Lappeenranta - Vapaat vuokrattavat tilat

Etsitkö vapaata liiketilaa Lappeenrannassa? Toimitilahaku.fi etsii puolestasi vuokrattavat tilat nopeasti. Menestyvän ravintolan, kioskin, myymälän tai parturi-kampaamon edellytyksiin kuuluu sijainniltaan ja ominaisuuksiltaan oikea liiketila. Me voimme auttaa sinua löytämään yrityksellesi juuri sopivan kohteen.

Elinkeinoelämä Lappeenrannassa on keskittynyt keskustaan sekä sitä reunustaviin Lauritsalaan ja Sammonlahteen. Itärajan läheisyys on luonut Lappeenrantaan suuren matkailupalvelujen kysynnän. Suuri osa Suomeen Venäjältä suuntautuvasta henkilöliikenteestä tapahtuu Lappeenrannan kautta, ja kaupungissa tehdään maan eniten tax free -ostoksia Helsingin jälkeen. Myös Saimaan matkailupalvelut tuovat kuntaan vierailijoita. Lappeenrannasta pääsee junalla sekä Helsinkiin että Pietariin alle kahdessa tunnissa, ja myös tieliikenneyhteydet sekä itään että etelään ovat hyvät.

Yhteyshenkilömme auttavat sinua kaikissa Lappeenrannan kohteisiin liittyvissä asioissa. Löydä siis liiketoimintaasi sopiva tila jo tänään.