Toimistot helsinki käpylä

Oletko aikeissa vuokrata yrityksellesi toimiston kohteesta Käpylä? Täältä se löytyy! Vapaita toimistotiloja on tarjolla niin ydinkeskustasta kuin vähän kauempaakin – kaikki erinomaisten liikenneyhteyksien varrelta.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Toimistot Käpylä Helsinki - Vapaat vuokrattavat tilat

Mikäli arvostat toimistosijaintia hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustasta ja muuta pääkaupunkiseutua, tule Business Park Duettoon Käpylään! Business Park Duetto on erinomainen valinta sinulle.

Käpylässä sijaitseva moderni Business Park -kohde tarjoaa innovatiivisen työympäristön peruspalveluiden äärellä. Kaiken muun lisäksi kohteesta tekee loisteliaan sen sijainti: Duetosta pääset Helsinkiin muutamassa minuutissa ja lisäksi junayhteydet muualle pääkaupunkiseudulla ovat hyvät!

Lue lisää Duetosta toimitilahakukoneestamme ja löydä uusi toimitilasi keskeltä Käpylää!