Toimistot lappeenranta

Oletko aikeissa vuokrata yrityksellesi toimiston Lappeenrannasta? Täältä se löytyy! Vapaita toimistotiloja on tarjolla niin ydinkeskustasta kuin vähän kauempaakin – kaikki erinomaisten liikenneyhteyksien varrelta.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Toimistot Lappeenranta - Vapaat vuokrattavat tilat

Toimistoa vailla? Vapaat toimistot Lappeenrannan alueella löydät kätevimmin toimitilahaku.fi:stä. Listaamme puolestasi vuokrattavat kohteet, jolloin sinun on helppo vertailla tiloja ja valita niistä itsellesi sopiva.

Lappeenrannan tärkeitä taajamia ovat keskustan lisäksi Lauritsala, Sammonlahti ja Voisalmi. Etelä-Karjalan maakuntakeskus elää teollisuudesta ja palveluista. Kaupungin alueella toimivat suuret työnantajat UPM-kymmene ja Outotec, ja rajakaupunkina Lappeenranta on merkittävä tavara- ja henkilöliikenteen keskus. Suuri osa venäläisistä matkailijoista ylittää rajan Lappeenrannan kautta, ja kaupunki tunnetaankin vilkkaana ostoskaupunkina. Matkailupalveluja on syntynyt myös Saimaan rannalle.

Kaupungista on hyvät tieliikenneyhteydet muun muassa Joensuuhun, Helsinkiin ja Nuijamaan raja-asemalle. Helsinkiin pääsee junalla jopa vajaassa kahdessa tunnissa, ja Allegro-juna matkaa Pietariin puolessatoista tunnissa.

Etsi siis mieleisesi toimitila Lappeenrannasta jo tänään. Voit milloin tahansa ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme, jotka kertovat lisää toimistokohteistamme.