Hakutuloksiin
Slide 1 of 2
  • Premise
    ISOT KUVAT

Bertel Jungin Aukio 1, E-talo · Alberga Business Park

Leppävaara · 02600 ESPOO

Pinta-ala410 m2
TyyppiToimistotila
Kerros5
KaupunkiEspoo

Toimitilaa näkyvältä paikalta Kehä I varrelta Espoon Leppävaarassa. Muuntojoustavaa tilaa niin ison kuin pienenkin yrityksen tarpeisiin.

Huippulaadukasta ja modernia toimitilaa keskeisellä sijainnilta Espoon Leppävaarassa. Alberga Business Parkin erittäin kattavat palvelut huolehtivat, että työntekijäsi saa keskittyä olennaiseen ja muuntojoustavat tilat on suunniteltu tukemaan työhyvinvointia sekä tuottavuutta. Kiinteistön monipuoliset palvelut kattavat aulapalvelusta ravintola- ja cateringpalveluihin sekä toimitilapalvelut. Kiinteistöstä löytyy tilaa kaiken kokoisten yritysten tarpeisiin. Olitpa sitten pienempi tai suurempi toimija, Albergan hyvin toteutetut tilat tukevat yrityksesi tiedonkulkua ja minivoivat stressiä aiheuttavia tekijöitä. Lisää palveluja löytyy viereisestä kauppakeskus sellosta ja muun muassa laaja lounasvalikoima.

Kohteen keskeisen sijainnin ansioista sinne on helppo saapua niin julkisilla kuin autollakin. Alberga Business park sijaitsee Kehä I:n varressa, joten autolla saapuminen on helppoa eikä parkkipaikkaakaan tarvitse etsiä sillä kiinteistöstä löytyy oma pysäköintitalo sekä vieraiden kulkuneuvoille löytyy pysäköintitilaa talojen edustalta. Leppävaaran asema on lyhyen kävelymatkan päässä ja sieltä saavuttaa useita bussilinjoja, sekä junan jolla ennättää Helsingin keskustaan 20 minuutissa. Useita Pyöräileville töihin saapuminen on tehty mukavaksi, sillä kiinteistössä on polkupyörävarasto sekä pukeutumis- ja pesutilat.

Vuokrattavissa viidennen kerroksen toimistotila Leppävaarassa Business Park Albergassa. Tila on raakapinnoilla ja sisustus on toteutettavissa vuokralaisen toiveiden mukaisesti, betonilla, wc-tilat löytyvät. Palvelumme on tilanhakijalle maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Bertel Jungin Aukio 1, E-talo, 02600 LEPPÄVAARA
Kaupunki
Espoo
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
5
Pinta-ala
410 m2
Monitilatoimisto
32 hlö
Huonetoimisto
22 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Ympäristösertifikaatti
BREEAM Very good
Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
C
Hissit
Henkilöhissi
Tietoliikenneyhteydet
CAT 6, Valokuitu

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelut
Kyllä
Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä
Lisäpalvelut
ulan kautta mahdollista ostaa erilaisia lisäpalveluja

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki300 m
Juna300 m
Lentokenttä19 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa