Hakutuloksiin
Slide 1 of 14
  • Premise
    ISOT KUVAT

Finnoonnitty 7

Suomenoja · 02270 ESPOO

Pinta-ala1200 m2
Kerros2/3
KaupunkiEspoo

Viihtyisää toimistotilaa näyttävässä rakennuksessa

Ajanmukaista, viihtyisää toimistotilaa näyttävän kiinteistön toisessa kerroksessa. Yhteiset tilat ovat tyylikkäät, kuten katutason vastaanottoaula, ja oman kerroksen keittiö sekä avara aulatila sijaitsevat upean ikkunaseinän vieressä. Hyvät neuvotteluhuoneet ja valokuituverkko mahdollistavat sujuvat etäpalaverit.

Tiloja voidaan jakaa alk. 315 m²:n kokonaisuuksiksi, jotka on lisäksi mahdollista rajata yritykselle vaikka tiimeittäin tai toiminnoittain. Hybriditoimistoratkaisut ja suurempikin saneeraus onnistuvat kanssamme.

Finnoonniitty 7 on 1990-luvulla rakennettu kiinteistökokonaisuus, joka sijaitsee Suomenojan kehittyvällä alueella, noin kilometri tulevalta Finnoon metroasemalta Espoon keskustaan päin. Saavutettavuus Länsiväylän kainalossa on loistava. Työmatkapyöräilijöitä ajatellen rakennuksessa on pukuhuoneet suihkuineen ja pihalla pyöräparkki. Arkkitehtuurisesti vaikuttava kiinteistö on rakennettu IT-yrityksen pääkonttoriksi.

Kiinteistössä on erilaisia tilaratkaisuja: toimisto-, varasto-, kokoonpano- ja testaustiloja. Tontilla olevat kaksi rakennusta on kytketty toisiinsa katetuilla kulkusilloilla. Toinen rakennus on varustettu lastauslaiturilla ja tavarahissillä, jonka nostokyky on 1,6 tn. Kiinteistö on tekniikaltaan nykyaikainen ja toimistotilat on jäähdytetty. Runsaasti paikoitustilaa ja kolme erillistä pysäköintihallia.

Tiloja ja tilaratkaisuja voidaan joustavasti muuttaa vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Toimistotilat ovat pääasiassa huonetoimistoja, mutta kevyet väliseinät on helposti purettavissa. Tämä mahdollistaa tilojen kehittämisen monipuolisiin käyttötarkoituksiin: avokonttori, koulutustila, liikunta, hyvinvointi jne. Kiinteistön energiatehokkuutta on kehitetty viime vuosina ja ympäristöystävälliseen suuntaan edetään jatkossakin.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Finnoonnitty 7, 02270 SUOMENOJA
Kaupunki
Espoo
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
2/3
Pinta-ala
1200 m2
Pinta-ala (Toimistotila)
315 - 1200 m2
Monitilatoimisto
90 hlö
Huonetoimisto
64 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Vapautuu
Vapaa

Kiinteistön palvelut

Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki400 m
Metro1 km (tuleva Finnoon asema)
Lentokenttä31,7 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa