Hakutuloksiin
Slide 1 of 5
  • Premise
    ISOT KUVAT

Keilaniementie 1 · Accountor Tower

Otaniemi, Keilaniemi · 02150 ESPOO

Pinta-ala298.5 m2
Kerros8
KaupunkiEspoo

Korkealuokkaista toimitilaa Accountor Towerissa

Vuokrattavana 8. kerroksen 298,5 m2:n avotoimisto upeilla merimaisemilla. Tila on muuttovalmis ja siihen voidaan tehdä pieniä muutoksia vuokralaisen tarpeiden mukaisesti. Kiinteistössä on ollut peruskorjaus, joka valmistui vuonna 2019. Vuokrattavaan alaan kuuluu lisäksi 9,5 m2 jyvitystä hissiaulasta.

Accountor Tower on Keilaniemen historiallinen maamerkki, jossa on moderni ilmapiiri. Strateginen sijainti takaa hyvä kulkuyhteydet ympäri pääkaupunkiseutua ja laaja palveluvalikoima helpottaa arkea ja luo viihtyisän työympäristön.

Tämä toimitilojen helmi tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät merelle ja modernin työympäristön, joka inspiroi sekä työntekijöitä että asiakkaita kestävän kehityksen periaatteet huomioiden. Rakennukselle on myönnettu arvostettu LEED Gold -ympäristösertifikaatti, joka on osoitus sitoutumisesta kestävän kehityksen periaatteiden noudattamiseen.

20-kerroksinen torni sijaitsee Espoon merellisellä rantavyöhykkeellä, ja se tarjoaa helpon pääsyn niin Helsingin keskustaan kuin muihin liiketoiminnallisesti tärkeisiin alueisin. Hyppää Accountor Towerin juurelta metroon ja saavu Helsingin ydinkeskustaan vain kahdeksassa minuutissa tai kruisalle Leppävaaran juna-aseman vaihtotyhteyksien äärelle uudella pikaraitiolinjalla. Töihin on helppo tulla julkisella liikenteellä, pyörällä, autolla tai jopa veneellä! Tämä liikenteen solmukohta vetää puoleensa sekä paikallisia että kansainvälisiä yrityksiä. Vuodessa 2020 Suomen pääkonttoriaan rakennuksessa on pitänyt myös pörssiyhtiö Hewlett Packard.

Accountor Tower tarjoaa monipuolisen valikoiman arkea helpottavia palveluita, joiden ympärille myös tehokas ja viihtyisä työympäristö rakentuu. Pysäköintihallista löytyy palveleva autopesu, jonka yhteydessä esimerkiksi renkaat vaihtuvat kätevästi työpäivän tai vaikka GROOM-parturiliikkeessä vietetyn hemmotteluhetken aikana. Alueen lukuisat ravintolat, kuten yli 80 metrin korkeudessa sijaitseva kattoravintola Lucy in the Sky, tarjoilevat monipuolista lounasta sekä töiden jälkeisiä virkistysmahdollisuuksia. Niin vierailijoita kuin työntekijöitäkin tervehtii tyylikkään pääaulan ystävällinen aulapalvelu, jonka kautta vuokralaiset voivat varata erillisveloituksella erikokoisia kokoushuoneita ja isompiin tilaisuuksiin jopa yli satapaikkaisen auditorion. Joustavaan tarpeeseen rakennuksesta löytyy myös coworking-tiloja oheispalveluineen.

Varmista yrityksellesi paikka valovoimaisen ja alati kehittyvän Keilaniemen keskiössä!

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Keilaniementie 1, 02150 OTANIEMI, KEILANIEMI
Kaupunki
Espoo
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
8
Pinta-ala
298.5 m2
Monitilatoimisto
23 hlö
Huonetoimisto
16 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Ympäristösertifikaatti
BREEAM Excellent
Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
B
Hissit
Henkilöhissi

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelut
Kyllä
Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu300 m
Bussipysäkki900 m
Juna6 km
Metro100 m
Lentokenttä23 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa