Hakutuloksiin
Slide 1 of 11
  • Premise
    ISOT KUVAT

Keilaniementie 10 · Keilaniemi Next

Otaniemi, Keilaniemi · 02150 ESPOO

Pinta-ala1450 m2
Kerros6/9
KaupunkiEspoo

Upeaa toimistotilaa uudiskohteessa Keilaniemessä

Vuokrattavana on rakennuksen koko 6. kerros, yhteensä 1.450 m². Tilassa on käytetty ensiluokkaisia rakennusmateriaaleja ja siinä yhdistyvät mukavuus sekä toiminnallisuus. Ilmavuuden ja vehreyden paljous tekevät tilasta kodikkaan.

Tilaan kuuluvat suihkut, wc-tilat sekä keittiö. Kerros on tarvittaessa jaettavissa kahteen osaan. Pysäköintipaikkoja on tarjolla yhteensä 21 kpl ja vuokralaisella on mahdollisuus pyöräparkin käyttöön. Tila voidaan vuokrata myös kalustettuna.

Fiskarsin pääkonttoriksi vuoden 2021 lopulla valmistunut Keilaniemi Next on Keilaniemen kasvavan yritysalueen uusi arkkitehtoninen maamerkki. Yhdeksänkerroksinen rakennus on toteutettu BREEAM-ympäristöjärjestelmän mukaisesti Excellent-tasolla. Kiinteistössä on hyvät palvelut: aulapalvelu, pyöräparkki, suihkutilat ja 3. kerroksessa lounasravintola.

Kohteella on erinomainen saavutettavuus sekä autolla, julkisella liikenteellä että kevyellä liikenteellä. Kehä I ja Länsiväylä kulkevat aivan vierestä, Keilaniemen metroasemalle kävelee parissa minuutissa ja vuonna 2024 liikennöintinsä aloittavan Raide-Jokerin päätepysäkki sijaitsee rakennusta vastapäätä.

Keilaniemi kehittyy jatkuvasti ja siitä on tullut yhä halutumpi toimistoalue. Alue tarjoaa ravintola- ja liikuntapalveluja sekä päivittäistavarakaupan, jotka kaikki sijaitsevat kävelyetäisyydellä.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Keilaniementie 10, 02150 OTANIEMI, KEILANIEMI
Kaupunki
Espoo
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
6/9
Pinta-ala
1450 m2
Monitilatoimisto
109 hlö
Huonetoimisto
77 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Ympäristösertifikaatti
BREEAM Excellent
Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Hissit
Henkilöhissi
Vapautuu
Vapaa

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelut
Kyllä
Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä
Lisäpalvelut
Catering, polkupyöräparkki, suihkutilat

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu80 m
Bussipysäkki90 m
Metro25 m
Lentokenttä20 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa