Hakutuloksiin
Slide 1 of 6
  • Keilaranta 10-16, Espoo lsc_kansikuva
    ISOT KUVAT

Keilaranta 10-16 · Life Science Center

Otaniemi, Keilaniemi · 02150 ESPOO

Pinta-ala422 m2
TyyppiToimistotila
Kerros2
KaupunkiEspoo

Huippumodernia toimitilaa Suomen merkittävimmän biotiede- ja teknologiakeskittymän laajennusosasta Life Science Center Keilaniemestä

Suomen merkittävin biotiede- ja teknologiayrityskeskittymä kasvaa, kun parin vuoden kuluttua 8 000 neliömetrin kokoinen laajennusosa valmistuu nykyisten tilojen yhteyteen.

Alkuvuodesta 2023 valmistuva 7-kerroksinen laajennusosa vastaa vauhdikkaasti kasvavien biotiede- ja teknologiayritysten muuttuviin tarpeisiin. Lopputuloksena on uusi, terveellinen ja turvallinen työympäristö, joka tukee yritysten menestystä ja henkilöstön hyvinvointia.

Uudessa kiinteistössä tärkeässä osassa ovat kestävä kehitys, vastuullisuus ja hiilijalanjäljen alentaminen. Energian- ja vedenkulutuksen tarkkailun, sekä kierrätyksen ja jätteiden lajittelun lisäksi kiinteistössä panostetaan viihtyvyyteen kuten valaistukseen, ilmanlaatuun, materiaaleihin sekä luonnonvalon ja viherkasvien määrään.

Kaikki tilat voidaan suunnitella jokaisen yrityksen tarpeiden mukaan ja ne ovat vuokralaistemme toiveiden mukaan vaivattomasti ja nopeasti muunneltavissa. Haluamme tarjota yrityksille työympäristön, jossa työnteko on sujuvaa ja henkilöstö on motivoitunutta. Viihtyisä työympäristö on kilpailuetu, joka houkuttelee parhaat osaajat.

Ensiluokkaisten ravintola-, catering- ja aulapalveluiden sekä nykyaikaisten ja valoisien kokous- ja edustustilojen lisäksi löytyvät myös sisätiloissa oleva pyöräparkki, autopesula, hammaslääkäri, kampaamo, hieroja, pesula, kuntosali ja runsaasti suihkutiloja.

Meille on helppo tulla autolla, metrolla, pyörällä – tai veneellä. Metrolla Helsingin keskustaan 10 min. Kehä I kivenheiton päässä. Ja pian meille pääsee myös pikaraitiovaunulla uuden Jokeri-radan valmistuttua.

Uuden kiinteistön valmistuttua yhteisössä toimii jo nelisenkymmentä biotiede- ja teknologiayritystä ja työskentelee yhteensä noin 1 700 huippuosaajaa.

Tule kehittämään yhdessä parempaa huomista!

Edustava ja käyttäjän tarpeiden mukaan muunneltava toimistotila 2. kerroksessa aulapalvelun ja neuvottelutilojen välittömässä läheisyydessä.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Keilaranta 10-16, 02150 OTANIEMI, KEILANIEMI
Kaupunki
Espoo
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
2
Pinta-ala
422 m2
Monitilatoimisto
33 hlö
Huonetoimisto
23 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Ympäristösertifikaatti
BREEAM
Hissit
Henkilöhissi
Jäähdytysjärjestelmä
On

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelut
Kyllä
Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä
Lisäpalvelut
Ensiluokkaisten ravintola-, catering- ja aulapalveluiden sekä nykyaikaisten ja valoisien kokous- ja edustustilojen lisäksi löytyvät myös sisätiloissa oleva pyöräparkki, autopesula, hammaslääkäri, kampaamo, hieroja, pesula, kuntosali ja runsaasti suihkutiloja.

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki200 m
Juna400 m
Lentokenttä28 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa