Hakutuloksiin
Slide 1 of 9
  • Premise
    ISOT KUVAT

Linnoitustie 6 · Säterinportti

Leppävaara · 02600 ESPOO

Pinta-ala1100 m2
Kerros5/5
KaupunkiEspoo

Toimistotilat poikkeuksellisen hyvillä palveluominaisuuksilla Leppävaarasta Turunväylän ja Kehä I:n varresta!

Laadukasta monitoimitilaa kiinteistön viidennessä kerroksessa. Kysy myös muita tilavaihtoehtoja!

Säterinportti on usean toimistorakennuksen muodostama moderni business park, joka sijaitsee erinomaisesti Leppävaarassa Turunväylän ja Kehä I:n risteyksen tuntumassa, lyhyen kävelymatkan päässä Sellosta ja Leppävaaran juna-asemasta. Aivan kiinteistön vieressä sijaitsee useita bussipysäkkejä, ja siitä kulkee myös arviolta vuonna 2024 valmistuvan Raide-Jokerin linja. Helposti usealle vuokralaiselle jaettavat kerrokset sekä vuokralaisten tarpeisiin muokattavat tilat on suunniteltu upeasti.

Säterinportti tarjoaa uuden ajan toimistotilaa, jossa muuttunut työelämä ja työhyvinvointi ovat koko suunnittelun lähtökohta. Kohteessa yhdistyvät onnistuneesti työhyvinvointi sekä ympäristöystävällisyys. Säterinportti on ensimmäinen kiinteistö Suomessa, joka on saavuttanut kansainvälisen WELL-hyvinvointisertifikaatin. WELL Building Standard on kiinteistöjen sertifiointijärjestelmä, joka perustuu siihen, miten tilat vaikuttavat käyttäjiensä hyvinvointiin ja terveyteen. Säterinportin toimistokampus Espoossa saavutti marraskuussa 2019 WELL Core & Shell -sertifikaatin kultatason. Lisäksi kiinteistöllä on BREEAM Very Good -tason sertifiointi.

Kaikkien Säterinportissa olevien yritysten käytössä on lähes 1700 m²:n laajuinen Mukavuusalue, jossa on avaran ja valoisan kuntosalin, hieronnan sekä ryhmäliikuntatilan lisäksi olohuonemainen kohtaamispaikka. Mukavuusalue on Suomessa ainutlaatuinen konsepti, johon on haettu mallia Piilaaksosta. Mukavuusalueella viihdyt muun muassa pelikonsoleiden, biljardin tai pöytäfutiksen parissa. Voit myös järjestää Mukavuusalueella isompia tapahtumia. Siitä pitävät huolen katsomokumpu ja iso 147-tuumainen screen!

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Linnoitustie 6, 02600 LEPPÄVAARA
Kaupunki
Espoo
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
5/5
Pinta-ala
1100 m2
Pinta-ala (Toimistotila)
500 - 1100 m2
Monitilatoimisto
83 hlö
Huonetoimisto
59 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Ympäristösertifikaatti
WELL Gold
Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Hissit
Henkilöhissi
Vapautuu
Vapaa

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelut
Kyllä
Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä
Lisäpalvelut
Mukavuusalue, jossa kuntosali, ryhmäliikuntatilaa sekä hieronta. Saunaosasto

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu100 m (Raide-Jokeri v. 2024)
Bussipysäkki100 m
Juna1,0 km
Lentokenttä19,0 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa