Hakutuloksiin
Slide 1 of 3
  • Premise
    ISOT KUVAT

Linnoitustie 6 · Säterinportti

Leppävaara · 02600 ESPOO

Pinta-ala1600 m2
KerrosKellarikerros
KaupunkiEspoo

Vuokrataan 3 MW konesalitilaa Leppävaarasta Kehä I:n ja Turunväylän risteyksestä!

Vuokrataan Säterinportin C-talon kellarikerroksen konesali. Konesalitila sijaitsee pysäköintikannen alla. Kapasiteettia 3 MW käyttöön. Jaettavissa kahteen osaan.

Säterinportti on usean toimistorakennuksen muodostama moderni business park, joka sijaitsee erinomaisesti Leppävaarassa Turunväylän ja Kehä I:n risteyksen tuntumassa, lyhyen kävelymatkan päässä Sellosta ja Leppävaaran juna-asemasta. Aivan kiinteistön vieressä sijaitsee useita bussipysäkkejä, ja siitä kulkee myös arviolta vuonna 2024 valmistuvan Raide-Jokerin linja. Helposti usealle vuokralaiselle jaettavat kerrokset sekä vuokralaisten tarpeisiin muokattavat tilat on suunniteltu upeasti.

Säterinportti tarjoaa uuden ajan toimistotilaa, jossa muuttunut työelämä ja työhyvinvointi ovat koko suunnittelun lähtökohta. Kohteessa yhdistyvät onnistuneesti työhyvinvointi sekä ympäristöystävällisyys. Säterinportti on ensimmäinen kiinteistö Suomessa, joka on saavuttanut kansainvälisen WELL-hyvinvointisertifikaatin. WELL Building Standard on kiinteistöjen sertifiointijärjestelmä, joka perustuu siihen, miten tilat vaikuttavat käyttäjiensä hyvinvointiin ja terveyteen. Säterinportin toimistokampus Espoossa saavutti marraskuussa 2019 WELL Core & Shell -sertifikaatin kultatason. Lisäksi kiinteistöllä on BREEAM Very Good -tason sertifiointi.

Kaikkien Säterinportissa olevien yritysten käytössä on lähes 1700 m²:n laajuinen Mukavuusalue, jossa on avaran ja valoisan kuntosalin, hieronnan sekä ryhmäliikuntatilan lisäksi olohuonemainen kohtaamispaikka. Mukavuusalue on Suomessa ainutlaatuinen konsepti, johon on haettu mallia Piilaaksosta. Mukavuusalueella viihdyt muun muassa pelikonsoleiden, biljardin tai pöytäfutiksen parissa. Voit myös järjestää Mukavuusalueella isompia tapahtumia. Siitä pitävät huolen katsomokumpu ja iso 147-tuumainen screen!

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Linnoitustie 6, 02600 LEPPÄVAARA
Kaupunki
Espoo
Tilatyyppi
Varasto/Logistiikka, Tuotanto
Kerros
Kellarikerros
Pinta-ala
1600 m2

Lisätiedot

Ympäristösertifikaatti
WELL Gold
Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Hissit
Henkilöhissi
Vapautuu
Vapaa

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu100 m (Raide-Jokeri v. 2024)
Bussipysäkki100 m
Juna1,0 km
Lentokenttä19,0 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa