Hakutuloksiin
Slide 1 of 14
  • Premise
    ISOT KUVAT

Martinkuja 2

Suomenoja · 02270 ESPOO

Pinta-ala864 m2
Kerros1-3
KaupunkiEspoo

Vuokrattavana uniikki yhden käyttäjän liike- ja varastokiinteistö Espoon Suomenojalla.

Kiinteistö on kooltaan 864m2 ja sen tilat sijaitsevat kolmessa eri kerroksessa. Pohjakerros on kooltaan 286,5m2 ja se on pääosin varastotilaa. Osaa kerroksesta voi hyödyntää myös myymälätilana. Lisäksi kerroksesta löytyy henkilökunnan taukototila ja pukuhuoneet suihkuilla. Varasto-osaan on nosto-ovi ja lastauslaituri tavaranostimilla. Lastauslaiturilta on tavarahissiyhteys jokaiseen kerrokseen, joten tavaran kuljettaminen eri kerrosten välillä on vaivatonta.

Kiinteistön keskikerros on myymälätilaa ja on kooltaan 349,5m2. Tila soveltuu myös showroomiksi ja toimistoksi. Tähän kerrokseen on oma sisäänkäynti katutasosta. Ylimmän kerroksen tila on kooltaan 228m2 ja se soveltuu joko myymälä- tai toimistotilaksi. Kerroksessa on tällä hetkellä myös yksi toimistohuone. Keskimmäisessä ja ylimmässä kerroksessa on kummassakin jäähdytys ja muutama vuosi sitten uusittu myymälään soveltuva led-valaistus. Pohjakuvat ovat suuntaa antavia kuvia. Kiinteistön vapautuminen sopimuksen mukaan.

Martinkuja 2 on liike- ja varastokiinteistö hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon Suomenojalla. Suomenoja on tunnettu kasvavana sisustusalueen keskittymänä. Kiinteistö on sisätiloiltaan remontoitu toimistotiloista liiketiloiksi vuonna 2011. Vuonna 2017 katolle on asennettu aurinkopaneelit. Kohteen yhden seinustan hätäpoistumisrappuset ovat hyödynnettävissä mainostilana, josta on näkyvyys Suomenojan liikenneympyrään. Kiinteistön piha-alue on tilava ja siinä on hyvin asiakaspaikoitustilaa.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Martinkuja 2, 02270 SUOMENOJA
Kaupunki
Espoo
Tilatyyppi
Toimistotila, Liiketila, Varasto/Logistiikka
Kerros
1-3
Pinta-ala
864 m2
Monitilatoimisto
65 hlö
Huonetoimisto
46 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Hissit
Tavarahissi

Varaston ominaisuudet

Lastauslaituri
Kyllä
Nosto-ovet
Kyllä

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki100 m
Metro1,5 km
Lentokenttä35 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.