Hakutuloksiin
Slide 1 of 0

  Metsänneidonkuja 10 · Spektri Business Park

  Tapiola · 02130 ESPOO

  Pinta-ala260 m2
  TyyppiToimistotila
  Kerros4/4
  KaupunkiEspoo

  Upeat ja modernit toimistotilat Kehän varresta Pohjois-Tapiolan Spektri Business Parkista!

  Uudistunut Spektri Business Park tarjoaa muuntojoustavaa toimistotilaa kaiken kokoisille yrityksille. Spektri on viiden toimistorakennuksen muodostama yrityspuisto, jota on tituleerattu myös Suomen ensimmäiseksi Business Parkiksi. Kohde on käynyt läpi mittavan uudistuksen, jonka myötä tilat ovat ensiluokkaisia ja moderneja, unohtamatta laadukkaita palveluita. Spektri Business Park sijaitsee aivan Kehä I:n vieressä Otaniemen ja Pohjois-Tapiolan rajalla. Kohteella on oiva saavutettavuus sekä autolla että julkisilla - Lähistölle rakentuu alustavasti vuonna 2024 valmistuvan Raide-Jokerin pysäkki, Kehää pitkin kulkee useampi bussi, ja Otaniemen sekä Tapiolan metroasemillekin on matkaa vain noin kilometri.

  Uudistuneessa Spektrissä on keskitytty viihtyisyyteen ja toiminnallisuuteen. Sisustus on tyylikäs ja skandinaavinen. Muuntojoustavat toimitilat voidaan rakentaa yrityksesi toiveiden mukaan. Kiinteistön jopa 1.000 pysäköintipaikkaa takaavat pysäköintitarpeidenne tyydyttämisen. Kohteen palveluihin kuuluu useita lounasravintoloita, yoga- ja wellness-studio sekä kärkitason kuntosali ja saunatilat, joita molempia voi käyttää myös viikonloppuisin!

  Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

  Spektrin Kvartti-talon neljännen kerroksen toimistotila, jonka pohjaratkaisu on muokattavissa tilanhakijan tarpeiden mukaisesti esimerkiksi monitila-, huone- tai avotoimistomalliseksi.

  Perustiedot

  Ilmoitustyyppi
  Vuokrataan
  Sijainti
  Metsänneidonkuja 10, 02130 TAPIOLA
  Kaupunki
  Espoo
  Tilatyyppi
  Toimistotila
  Kerros
  4/4
  Pinta-ala
  260 m2
  Pinta-ala (Toimistotila)
  260 - 372 m2
  Monitilatoimisto
  20 hlö
  Huonetoimisto
  14 hlö
  Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

  Lisätiedot

  Hissit
  Henkilöhissi
  Jäähdytysjärjestelmä
  On

  Kiinteistön palvelut

  Aulapalvelut
  Kyllä
  Lounasravintola
  Kyllä
  Vuokrattavat pysäköintipaikat
  Kyllä
  Lisäpalvelut
  Auditorio, saunaosasto, kuntosali, yoga- ja wellness-studio, hieronta ja fysioterapia

  Liikenneyhteydet

  Bussipysäkki400 m
  Juna4,2 km
  Metro1,8 km
  Lentokenttä22,3 km

  Kiinnostuitko?

  Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.