Hakutuloksiin
Slide 1 of 5
  • Premise
    ISOT KUVAT

Metsänneidonkuja 12 · Spektri Business Park

Tapiola · 02130 ESPOO

Pinta-ala646.5 m2
TyyppiToimistotila
Kerros4/4
KaupunkiEspoo

Upeat ja modernit toimistotilat Kehän varresta Pohjois-Tapiolan Spektri Business Parkista!

Uudistunut Spektri Business Park tarjoaa muuntojoustavaa toimistotilaa kaiken kokoisille yrityksille. Spektri on viiden toimistorakennuksen muodostama yrityspuisto, jota on tituleerattu myös Suomen ensimmäiseksi Business Parkiksi. Kohde on käynyt läpi mittavan uudistuksen, jonka myötä tilat ovat ensiluokkaisia ja moderneja, unohtamatta laadukkaita palveluita. Spektri Business Park sijaitsee aivan Kehä I:n vieressä Otaniemen ja Pohjois-Tapiolan rajalla. Kohteella on oiva saavutettavuus sekä autolla että julkisilla - Lähistölle rakentuu alustavasti vuonna 2024 valmistuvan Raide-Jokerin pysäkki, Kehää pitkin kulkee useampi bussi, ja Otaniemen sekä Tapiolan metroasemillekin on matkaa vain noin kilometri.

Uudistuneessa Spektrissä on keskitytty viihtyisyyteen ja toiminnallisuuteen. Sisustus on tyylikäs ja skandinaavinen. Muuntojoustavat toimitilat voidaan rakentaa yrityksesi toiveiden mukaan. Kiinteistön jopa 1.000 pysäköintipaikkaa takaavat pysäköintitarpeidenne tyydyttämisen. Kohteen palveluihin kuuluu useita lounasravintoloita, yoga- ja wellness-studio sekä kärkitason kuntosali ja saunatilat, joita molempia voi käyttää myös viikonloppuisin!

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Vuokrattava tila on Spektrin Kvintti-talon 4. kerroksen noin 656 neliön suuruinen toimisto, joka on muokattavissa yrityksenne tarpeiden mukaisesti huone-, avo- tai monitilatoimistomuotoon. Tila on myös jaettavissa kahteen osaan, joiden pinta-alat ovat n. 235 m2 ja 421 m2.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Metsänneidonkuja 12, 02130 TAPIOLA
Kaupunki
Espoo
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
4/4
Pinta-ala
646.5 m2
Pinta-ala (Toimistotila)
235 - 656 m2
Monitilatoimisto
49 hlö
Huonetoimisto
35 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Hissit
Henkilöhissi
Jäähdytysjärjestelmä
On
Vapautuu
11.12.2019

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelut
Kyllä
Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä
Lisäpalvelut
Auditorio, saunaosasto, kuntosali, yoga- ja wellness-studio, hieronta ja fysioterapia

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki400 m
Juna4,2 km
Metro1,8 km
Lentokenttä22,3 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa