Hakutuloksiin
Slide 1 of 2
  • Premise
    ISOT KUVAT

Miestentie 3

Otaniemi, Keilaniemi · 02150 ESPOO

Pinta-ala1345 m2
Kerros4/5
KaupunkiEspoo

Helposti muunneltavaa toimisto-/opetustilaa Otaniemen yliopistomiljöössä

Helposti muunneltavaa toimisto-/opetustilaa kiinteistön neljännessä kerroksessa. Avotilaa ja pienempia huoneita. Omat keittiö- ja wc-tilat.

Miestentie 3 sijaitsee Otaniemessä yliopistomiljöön ja Keilaniemen yrityskeskittymän dynaamisen ilmapiirin ympäröimänä. Kiinteistö on saneerattu 2012-2013 ja toimitiloja on helppo muunnella vuokralaisen tarpeiden mukaan. Avariin ja valoisiin tiloihin voi rakentaa toimistohuoneita tai hyödyntää sitä koulutus- tai avokonttoritilana. Kiinteistön jäähdytysjärjestelmä lisää työskentelyn mukavuutta kesähelteillä.

Kiinteistölle on loistavat kulkuyhteydet bussilla ja matrolla sekä omalla autolla. Pysäköintitilaa löytyy pihalta runsaasti. Viihtyisyyttä lisäävät puistomainen ympäristö ja alle puolen kilometrin päässä aaltoileva meri. Otaniemen, Keilaniemen ja Tapiolan palvelut ovat kävelyetäisyydellä ja aivan kiinteistön lähellä on huoltoasema.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Miestentie 3, 02150 OTANIEMI, KEILANIEMI
Kaupunki
Espoo
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
4/5
Pinta-ala
1345 m2
Monitilatoimisto
102 hlö
Huonetoimisto
72 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
F
Vapautuu
Vapaa

Kiinteistön palvelut

Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki230 m
Juna5,4 km
Metro300 m
Lentokenttä22,5 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa