Hakutuloksiin
Slide 1 of 11
  • SWING HOUSE AULA 02A FINAL
    ISOT KUVAT

Miestentie 5-9 · Swing House

Otaniemi, Keilaniemi · 02150 ESPOO

Pinta-ala216 m2
TyyppiToimistotila
Kerros3/7
KaupunkiEspoo

Hyvinvointia tukevat WELL-sertifioidut tilat uudiskohteessa, joka valmistuu lähelle Espoon Keilaniemen metroa.

Swing House on rakenteilla oleva uudiskohde yhdellä pääkaupunkiseudun keskeisimmistä toimistosijainneista. Swing House tarjoaa yrityksellesi laadukkaan työympäristön, joka houkuttelee työpäivän aikaiseen aktiivisuuteen. Liikkuvuutta ja kokonaisvaltaista terveyttä on ajateltu jo suunnitteluvaiheessa - kiinteistön keskusportaikko kutsuu askeltamaan ja luomaan satunnaisia kohtaamisia. Uudet vuokrattavat toimistotilat valmistuvat vuoden 2021 loppuun mennessä.

Toimistotilat sijoittuvat kerroksiin 2-7. Kerroksen 2 pinta-ala on noin 662 m2 ja kerrosten 3.-7. pinta-ala on noin 900 m2. Koko kiinteistön pinta-ala on noin 6 200 m2. Isommalle toimijalle kerrokset ovat yhdistettävissä sisäisellä portaalla. Kerrokset voidaan myös jakaa useammalle käyttäjälle. Tilat ovat helposti muokattavissa organisaatiosi koolle ja työkulttuurille sopiviksi. Tilakokoonpanoja on alkaen 25 hengen yrityksestä aina suurienkin organisaatioiden tilatarpeisiin asti.

Ensimmäisestä kerroksesta löytyvät aulapalvelut, lounge, liikunta- ja hyvinvointitilat, ravintola sekä kokous- ja catering-palveut. Avarasta ala-aulan loungesta on kulkuyhteys sisäkautta hotelliin, joten Swing House vastaa myös kaukaa tulevien yritysvieraiden ja ystävien majoitustarpeisiin.

Swing Housesta tavoittaa jalan muutamassa minuutissa kaikki tarvittavat julkisen liikenteen kulkuvälineet, kuten metron ja useat bussilinjat, joilla matkustaminen pääkaupunkiseudulla käy luotettavasti. Pian tavoitat kohteen edestä myös uuden Raide-Jokerin, joka korvaa Helsingin seudun vilkkaimmin liikennöidyn runkobussilinja 550:n.

Tästä monitilatyöympäristöstä avautuu ikkunat kolmeen suuntaan. Kolmannesta kerroksesta saatavilla seuraavat tilakoot: 161 m2, 176 m2, 216 m2 ja 273 m2. Kysy myös muita kiinteistöön valmistuvia tilakokoja!

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Miestentie 5-9, 02150 OTANIEMI, KEILANIEMI
Kaupunki
Espoo
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
3/7
Pinta-ala
216 m2
Monitilatoimisto
17 hlö
Huonetoimisto
12 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Ympäristösertifikaatti
WELL Gold
Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
B
Hissit
Henkilöhissi
Lisätietoa

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelut
Kyllä
Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä
Lisäpalvelut
hotelli, kokous- ja catering-palvelut, hyvinvointi-ja liikuntatilat, lounge, pyöräparkki

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki250
Juna5,9 km
Metro320
Lentokenttä20,9 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa