Hakutuloksiin
Slide 1 of 12
  • Premise
    ISOT KUVAT

Miestentie 7 · Swing House

Otaniemi, Keilaniemi · 02150 ESPOO

Pinta-ala160 m2
Kerros3
KaupunkiEspoo

Viiden tähden työympäristö Suomen ensimmäisessä WELL v2 Gold sertifioidussa uudiskohteessa Swing House Keilaniemessä

Vuoden 2021 lopulla valmistuva Swing House kuuluu kahden toimistorakennuksen ja hotellin muodostamaan Swing House Campus kokonaisuuteen. Nyt rakennettava toimistotalo on 6200 neliömetrin kokoinen ja Sokotel Oy:n operoima hotelli käsittää 260 huonetta.

Rakennustyöt kampuksella ovat jo pitkällä. Uusi seitsemän kerroksinen toimistotalo valmistuu aikataulun mukaisesti vuoden 2021 lopulla ja hotelli alkuvuodesta 2022.

Swing House tarjoaa yrityksille ensiluokkaisen, työhyvinvointia tukevan työympäristön. Suurimman wow-elämyksen kohteessa tarjoaa massiivinen, keskusportaikkoon kytkeytyvä seitsemän kerroksen korkuinen viherseinä. Sisäilmaa puhdistavien kasvien lisäksi seinällä kasvaa erilaisia yrttejä Swing Housen oman ravintolan käyttöön.

Tilojen akustiikkaan on kiinnitetty erityistä huomiota. Jokaiseen kerrokseen on suunniteltu yksilöllinen, rauhoittava äänimaisena, joka houkuttelee käyttämään portaita hissin sijaan.

Elimistön sisäistä vuorokausirytmiä noudatteleva valaistus muuntuu päivän mittaan kirkkaasta valkoisesta lämpimään keltaiseen ja auttaa säilyttämään vireystason pitkän, pimeän talven ajan.

Työmatkapyöräilijöitä hemmotellaan omalla rampilla, joka kulkee pyörätieltä suoraan kiinteistön lämpimään pyöräparkkiin ja näiden välittömässä läheisyydessä sijaitseviin huippuluokan suihku- ja pukeutumistiloihin. Liikkumiseen kannustavat myös kuntosali ja liikunta- ja hyvinvointitilat.

Swing Housessa kiinteistön pohjapiirustukset tukevat tilojen joustavuutta optimaalisella tavalla. Laajentumisvara toteutuu paitsi kerroksittain myös kerrosten välillä. Tämän tekee mahdolliseksi jo rakennusvaiheessa kahden toimistokerroksen väliselle sisäportaalle tehty rakenteellinen varaus. Kaikki toimistotilat voidaan toteuttaa yrityksen tarpeen mukaisesti. Lattiarasioin toteutettu sähkönsyöttö mahdollistaa jo tehtyjen pohjapiirustusten joustavat muutokset.

Talon sydän on vihreä ja vastuullinen lounasravintola, joka on ajassa kiinni, tekee ruokansa käsityönä ja palvelee asiakkaansa suurella sydämellä. Käytetyt raaka-aineet ovat vastuullista alkuperää, ja tarjolla on päivittäin kotimaista lähiruokaa.

Aulapalvelu, viihtyisä lounge ja lounasravintola sijaitsevat avaran pääaulan välittömässä läheisyydessä. Sisäyhteys hotelliin kulkee loungen kautta. Ensimmäisestä kerroksesta löytyvät myös edustavat kokous-ja neuvottelutilat laadukkain catering-palveluin.

Swing House sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Keilaniemen metroaseman sisäänkäynnille ja Raide-Jokerin pysäkille kävelymatka on 200 metriä. Autoileville on tarjolla pysäköintipaikkoja sekä talon parkkihallissa että pihassa.

Tästä monitilatyöympäristöstä avautuu ikkunat neljään suuntaan. Kolmannesta kerroksesta saatavilla seuraavat tilakoot: 161 m2, 176 m2, 216 m2 ja 273 m2.

Kysy myös muita kiinteistöön valmistuvia tilakokoja!

Tutustu myös Swing Housen kotisivuun https://swinghouse.fi

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Miestentie 7, 02150 OTANIEMI, KEILANIEMI
Kaupunki
Espoo
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
3
Pinta-ala
160 m2
Monitilatoimisto
13 hlö
Huonetoimisto
9 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Ympäristösertifikaatti
WELL Gold
Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
B
Hissit
Henkilöhissi

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelut
Kyllä
Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä
Lisäpalvelut
Hotelli, catering- ja kokouspalvelut, hyvinvointi- ja liikuntatilat, lounge, pyöräparkki

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki250 m
Juna5,9 km
Metro200 m
Lentokenttä20,9 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa