Hakutuloksiin
Slide 1 of 11
  • Premise
    ISOT KUVAT

Perkkaantie 4 · OOPS - Oasis of Professionals

Leppävaara · 02600 ESPOO

Pinta-ala1906 m2
Kerros7/12
KaupunkiEspoo

Vapaata toimistotilaa Leppävaaran ytimeen rakentuvassa kohtaamisten keitaassa

OOPS tarjoaa eri kokoisia tilaratkaisuja erilaisten yritysten tarpeisiin. Monitoimitilat suunnitellaan aina käyttäjäkohtaisesti, jotta tilat tukevat kunkin yrityksen toimintaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Tämä lähes 2000 m2 avara ja valoisa toimistotila tarjoaa ison kerrosalan suuremmallekin yritykselle. Tilan voi tarvittaessa jakaa myös joustavasti pienempiin osiin.

Oasis of Professionals (OOPS) on Leppävaaran uudishanke, joka laajentaa Leppävaaran ytimen vetovoimaista kaupan ja työpaikkojen aluetta Perkkaan suuntaan. OOPS -konsepti tukee erilaisia kohtaamisia ja hyvinvointia monipuolisen yritystoiminnan ja palveluiden äärellä. Vain 300 metrin päähän juna-asemasta sijoittuva kokonaisuus tarjoaa käyttäjilleen kattavat palvelut ja upeita elämyksiä luonnon helmassa. Leppävaara OOPS rakennetaan kansainvälisen BREEAM ympäristösertifiointijärjestelmän mukaisesti.

Alueelle rakentuu 40 000 neliömetriä toimistotilaa, liiketilaa noin 22 000 m², liikunta- ja vapaa-ajan tilaa sekä hotelli. Alueelle on tulossa myös yli 300 uutta asuntoa. Alue rakennetaan vaiheittain, josta ensimmäisenä valmistuu toimistotilaa syksyllä 2021.

Keskukseen on helppo tulla omalla autolla, pysäköinti tapahtuu maantasossa rakennusten edessä sekä pysäköintilaitoksessa. Lisäksi Leppävaara on Espoon merkittävin juna- ja bussiliikenteen solmukohta, ja kohteen ohi kulkee tulevaisuudessa Raide-Jokeri.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Perkkaantie 4, 02600 LEPPÄVAARA
Kaupunki
Espoo
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
7/12
Pinta-ala
1906 m2
Pinta-ala (Toimistotila)
411 - 1906 m2
Monitilatoimisto
144 hlö
Huonetoimisto
101 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Hissit
Henkilöhissi
Vapautuu
Vapaa

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelut
Kyllä
Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki100 m
Juna400 m
Lentokenttä13,6 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa