Hakutuloksiin
Slide 1 of 3
  • Premise
    ISOT KUVAT

Tietäjäntie 2

Tapiola · 02130 ESPOO

Pinta-ala413 m2
TyyppiToimistotila
Kerros4/5
KaupunkiEspoo

Toimivat toimistotilat Tietäjäntieltä Pohjois-Tapiolasta Kehä I:n varrelta!

Tietäjäntie 2 sijaitsee Espoon Pohjois-Tapiolassa, Kehä ykkösen välittömässä läheisyydessä. Sekä Länsiväylä että Turunväylä ovat helposti saavutettavissa, ja tulevan Raide-Jokerin pysäkkikin sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta. Pysäköintipaikkoja on saatavilla sekä hallissa että pihalla.

Kiinteistössä on avara, koko talon kattava valopiha, jossa toimii oma aulapalvelu. Osalla toimistoista on ikkunat valopihan suuntaan. Kiinteistön ylimmässä kerroksessa sijaitsevat lisäksi neuvottelutilat sekä edustussauna, jotka ovat erikseen vuokrattavissa. Saunaosaston yhteydessä on katettu kattoterassi.

Kävelyetäisyydellä kiinteistöstä sijaitsee lounasravintoloita sekä päivittäistavarakauppa. Tapiolan keskuksessa on rutkasti lisää palveluita.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Vuokrataan neljännen kerroksen hyväkuntoinen toimistohuoneisto, jossa useita erikokoisia työhuoneita. Tilaan on joustavasti muokattavissa myös avotilaa. Näkymät ovat kolmeen eri suuntaan.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Tietäjäntie 2, 02130 TAPIOLA
Kaupunki
Espoo
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
4/5
Pinta-ala
413 m2
Monitilatoimisto
32 hlö
Huonetoimisto
22 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Vapautuu
06.07.2017

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelut
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä
Lisäpalvelut
Saunaosasto katettuine kattoterasseineen.

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu600 m (Raide-Jokeri v. 2024)
Bussipysäkki30 m
Juna4,8 km
Metro1,4 km
Lentokenttä22,5 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa