Hakutuloksiin
Slide 1 of 2
  • Premise
    ISOT KUVAT

Tillinmäentie 3 · Tillinkulma

Kattilalaakso, Kivenlahti · 02330 ESPOO

Pinta-ala675 m2
TyypitVarasto/Logistiikka, Tuotanto
Kerros1
KaupunkiEspoo

Espoossa vuokrattavana katutason varastotila!

Osoitteessa Tillinmäentie 3 sijaitsee moderni toimisto-, tuotanto- ja varastokäyttöön sopiva kiinteistö nimeltä Tillinkulma. Se on osa Kiviruukin kehittyvää yritysaluetta, jossa ympärillä olevien yritysten kokonaisuus tukee liiketoimintaa. Vuonna 2010 rakennetun Tillinkulman tilat ovat erinomaisessa kunnossa: ne ovat siistit ja hyvin varustetut. Kiinteistön kaikissa tiloissa on laajakaistayhteys.

Kiinteistön katutasossa on yhtenäistä, avointa varasto- ja tuotantotilaa, jota voidaan käyttää moneen eri tarkoitukseen. Tiloissa on voimavirta, vesipiste ja lattiakaivo, jotka tukevat tuotantoa. Suurten nosto-ovien ansiosta sisälle voidaan tarvittaessa ajaa suoraan.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Kohteessa vapaana eri kokoisia varastotiloja: 675 m2 -tilassa on omat sosiaalitilat sekä pieni palavien nesteiden varasto, Atex-tila ja vaatehuoltotila. Muita tilakokoja 87-206 m2. Toisessa kerroksessa toimistoa 31-212 m2.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Tillinmäentie 3, 02330 KATTILALAAKSO
Kaupunki
Espoo
Tilatyyppi
Varasto/Logistiikka, Tuotanto
Kerros
1
Pinta-ala
675 m2
Pinta-ala (Tuotantotila)
87 - 675 m2
Pinta-ala (Logistiikka/Varasto)
87 - 675 m2

Lisätiedot

Vapautuu
24.03.2020

Varaston ominaisuudet

Nosto-ovet
Kyllä
Tilan korkeus yli 4 m
Kyllä

Tuotantotilan ominaisuudet

Nosto-ovet
Kyllä
Tilan korkeus yli 4 m
Kyllä

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki170 m

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa