Hakutuloksiin
Slide 1 of 6
  • Premise
    ISOT KUVAT

Upseerinkatu 1 · Upseerin Avec

Leppävaara · 02600 ESPOO

Pinta-ala462 m2
TyyppiToimistotila
Kerros3/7
KaupunkiEspoo

Upseerin Avecina tunnettu kiinteistö sijaitsee näkyvällä paikalla Leppävaarassa. Kiinteistön tilat voidaan muokata joustavasti vastaamaan käyttäjän tarpeita. Upseerin Avec on helposti saavutettavissa niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin. Kaupunkiradan tiheä vuoroväli sekä vierestä kulkeva Jokeri-linja palvelevat loistavasti työmatkaliikennettä. Kävelymatka Leppävaaran asemalle kestää vain noin viisi minuuttia. Omalla pyörällä liikkuville on tarjolla polkupyöräsäilytys ja omalla autolla kulkeville pysäköintipaikkoja viereisestä Avec Parkista. Kiinteistö tarjoaa runsaasti muita palveluita käyttäjille: aulapalvelut, lounasravintola, vuokrattavat kokoustilat, kuntosali, pukuhuone- ja saunatilat.

Kauppakeskus Sellon kaikki palvelut ovat n. 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sellosta löytyy mm. lukuisia ravintoloita, ruokakauppoja, terveys- ja liikuntapalveluita sekä tasokas hotelli.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Toimistotila kiinteistön kolmannessa kerroksessa kiinteistön tornissa 1. Avotilaa ja pienempiä toimistohuoneita sekä neuvottelutiloja. Omat wc-tilat.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Upseerinkatu 1, 02600 LEPPÄVAARA
Kaupunki
Espoo
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
3/7
Pinta-ala
462 m2
Monitilatoimisto
35 hlö
Huonetoimisto
25 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
D
Vapautuu
07.07.2020

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelut
Kyllä
Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä
Lisäpalvelut
Kuntosali, pukuhuone- ja saunatilat, polkupyöräsäilytys

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki100 m
Juna550 m
Lentokenttä18 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa