Hakutuloksiin
Slide 1 of 2
  • Premise
    ISOT KUVAT

Tiiriönsuontie 2

Hämeenlinna, Tiiriö · 13130 HÄMEENLINNA

Pinta-ala505 m2
TyyppiLiiketila
Kerros1/1
KaupunkiHämeenlinna

Vuokraa liiketilat Tiiriön kauppakeskittymästä Hämeenlinnasta!

Vuonna 2000 valmistunut Hämeenlinnan Tiiriönsuontie 2 sijaitsee loistopaikalla aivan kolmostien tuntumassa Tiiriön liikekeskittymässä muutaman kilometrin päässä Hämeenlinnan keskustasta. Alueelle on keskittynyt runsaasti vähittäiskaupan toimijoita, ja se onkin erittäin suosittu kauppapaikka Hämeenlinnan sekä sen lähialueen asukkaiden keskuudessa. Kokonaisuudessaan liikekiinteistön vuokrattava pinta-ala on runsaat 6.000 neliömetriä. Kiinteistön yhteydessä on myös Teboilin kylmäasema, ja pihalla on runsaasti pysäköintipaikkoja.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Vuokrattava tila on katutason siisti ja tilava noin 505 m2 liiketila, jossa on komea kaareva ikkunaseinä, joka tarjoaa runsaasti näyteikkunapinta-alaa.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Tiiriönsuontie 2, 13130 HÄMEENLINNA
Kaupunki
Hämeenlinna
Tilatyyppi
Liiketila
Kerros
1/1
Pinta-ala
505 m2

Lisätiedot

Vapautuu
12.04.2019

Liiketilan ominaisuudet

Katutason liiketila
Kyllä

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki200 m
Juna5 km (Hämeenlinna)

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.