Hakutuloksiin
Slide 1 of 7
  • Premise
    ISOT KUVAT

Arkadiankatu 4-6 · Arkadia n:o 6

Keskusta, Kamppi · 00100 HELSINKI

Pinta-ala3104 m2
Kerros3/8
KaupunkiHelsinki

Toimistotilaa hyvällä sijainnilla Helsingin Kampissa.

Upea muuttovalmis avotoimistotila, jossa on tehokasta tilankäyttöä. Tilaan on neljä sisäänkäyntiä. Tilan yhteydessä on iso sisäpihan terassi, jossa voi viettää mukavia kesäpäiviä.

Arkadia n:o 6 sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Narinkkatorin laidalla osoitteessa Arkadiankatu 6. Kiinteistölle on loistavat julkiset yhteydet. Kiinteistössä on myös oma parkkihalli omalla autolla kulkeville ja polkupyöräsäilytys. Lisäksi keskustan parkkihallit ovat helposti käytettävissä. Kaikki ydinkeskustan palvelut ovat kivenheiton päässä.

Einari Teräsvirran vuonna 1977 suunnitteleman, vuonna 2020 saneeratun kolossaalisen talon suojellun julkisivun takaa löytyy toimisto- ja liiketilaa, joissa on tilaa tehdä työtä ja hengittää. Yhdessä tasossa olevaa tilaa on kussakin kerroksessa jopa yli 3 000 m². Arkadia n:o 6:n vaikuttavat ja viihtyisät julkiset tilat palvelevat kaikkia talon käyttäjiä. Palvelutarjontaa tähdittää muun muassa kaksikerroksinen ravintola Farang.

Arkadia n:o 6:lle on myönnetty BREEAM Very Good -tason ympäristösertifikaatti. Kiinteistö on myös täysin hiilineutraali käytön aikaisen energiankulutuksen osalta.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Arkadiankatu 4-6, 00100 KESKUSTA
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
3/8
Pinta-ala
3104 m2
Monitilatoimisto
233 hlö
Huonetoimisto
165 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Ympäristösertifikaatti
BREEAM Very good
Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
C
Hissit
Henkilöhissi
Vapautuu
Vapaa

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelut
Kyllä
Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu120 m
Bussipysäkki10 m
Juna500 m
Metro260 m
Lentokenttä19 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa