Hakutuloksiin
Slide 1 of 8
  • Premise
    ISOT KUVAT

Elimäenkatu 25-27 · Berlin/Vallila

Alppila, Vallila · 00510 HELSINKI

Pinta-ala1204 m2
TyyppiToimistotila
Kerros5
KaupunkiHelsinki

Berliinin sykettä keskellä Helsinkiä

Työskentele yhdessä Helsingin dynaamisimmista alueista ja ole mukana kaupungin vanhan teollisen keskuksen muodonmuutoksessa.

Berlin/Vallila on kokoelma moderneja työtiloja jotka on muunnettu käyttöön vanhoista teollisuusrakennuksista. Olipa yrityksesi jo iso ja tunnettu tai sitten skaalautumisen kynnyksellä oleva startup, toimitilojesi täytyy tukea liiketoimintaasi ja innostaa työntekijöitäsi. Tilaratkaisut ovat joustavia ja avoimia ja luonnonvalo näyttelee pääosaa kaikkialla Berlin/Vallilassa. Valitse itsellesi sopivat tilat näistä historiallisista tehdaskortteleista.

V:n muotoinen Berlin/Vallila täyttää kaksi korttelia yhdessä Helsingin uusimmista mutta samalla vanhimmista alueista Vallilan perinteisessä teollisuuskaupunginosassa. Se koostuu kahdesta uudelleenajatellusta ja kunnostetusta isosta teollisuusrakennuksesta: vanhempi Elimäenkatu 25 ja uudempi Elimäenkatu 27.

Uudistustyöt alkavat tammikuussa 2022 ja tilat ovat muuttovalmiina Q2/Q3 2022. Kaikki toimitilat räätälöidään vuokralaisen tarpeiden ja toivomusten mukaan

Jos haluat mukaan tähän energiseen joukkoon Helsingin sydämeen, ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopivat tilat.

Tässä ilmoituksessa olevat kuvat on laadittu ainoastaan markkinointitarkoituksiin eivätkä välttämättä edusta kiinteistöllä tehtävän remontin lopullista tulosta. Lopulliset suunnitelmat remontoitaville tiloille tehdään yhdessä vuokralaisten kanssa, eikä kiinteistön omistaja hyväksy minkäänlaista vastuuta siitä, että remontin lopputulos poikkeaa sanotuista kuvista.

Vuokrattavissa toimistotilaa joka kattaa puolet 5. kerroksesta. Palvelumme on tilanhakijalle maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Elimäenkatu 25-27, 00510 ALPPILA, VALLILA
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
5
Pinta-ala
1204 m2
Monitilatoimisto
91 hlö
Huonetoimisto
64 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelut
Kyllä
Lounasravintola
Kyllä
Lisäpalvelut
Ylimmän kerroksen tasokkaat edustustilat saunoineen

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu210 m
Bussipysäkki210 m
Juna1,1 km
Metro1,8 km
Lentokenttä16 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa