Hakutuloksiin
Slide 1 of 9
  • Erottajank.19, Hki julkisivu
    ISOT KUVAT

Erottajankatu 19

Kaartinkaupunki · 00130 HELSINKI

Pinta-ala327 m2
TyyppiLiiketila
Kerros1
KaupunkiHelsinki

Tyylikästä ja edustavaa toimitilaa Helsingin ydinkeskustasta Erottajankulmasta.

Helsingin keskustan kolmen pääakselin – Mannerheimintien, Esplanadin ja Bulevardin – risteyksessä sijaitseva Erottajankulma suunniteltiin palatsimaiseksi asuin- ja liikerakennukseksi. Vuonna 1893 vuonna valmistunut arvokiinteistö on täynnä koristeellisia ja pysäyttäviä yksityiskohtia. Rakennuksen porrasaulat ja julkisivut on kunnostettu alkuperäistä ulkoasuaan kunnioittaen. Kiinteistöä ja toimitiloja on uudistettu asiakkaan tilatarpeita vastaavaksi ja hyödyntäen nykyaikaista talotekniikkaa, mm. jäähdytetyn ilmanvaihdon osalta. Kiinteistön viihtyisä sisäpiha on vastikään uudistettu. Kiinteistössä on toimitiloja, liiketiloja sekä ravintola.

Keskeisen sijaintinsa ansiosta kiinteistöön on helppo saapua ja kaikki ydinkeskustan palvelut ovat lähettyvillä. Julkisten liikennevälineiden pysäkit löytyvät puolen kilometrin säteellä ja autoilijoita varten kiinteistössä on oma parkkihalli. Myös keskustan useat pysäköintitalot löytyvät lähettyviltä.

Vuokrataan näyttävä katutason liiketila Erottajankulman arvokiinteistössä. Sisäänkäynti Erottajankadun ja Eteläesplanadin kulmasta. Tila jakautuu kahteen tasoon. Pinta-alasta 179 m² sijaitsee katutasossa.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Erottajankatu 19, 00130 KAARTINKAUPUNKI
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Liiketila
Kerros
1
Pinta-ala
327 m2

Lisätiedot

Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
G

Liiketilan ominaisuudet

Katutason liiketila
Kyllä

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu150 m
Bussipysäkki600 m
Juna600 m
Metro700 m
Lentokenttä19 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa