Hakutuloksiin
Slide 1 of 7
  • Premise
    ISOT KUVAT

Erottajankatu 19

Kaartinkaupunki · 00130 HELSINKI

Pinta-ala149 m2
Kerros1, 2 ja K1
KaupunkiHelsinki

Liiketilaa arvokiinteistössä Helsingin ydinkeskustassa

Upea uniikki liiketila Erottajankulman arvokiinteistöstä myymäläksi tai vaikka showroomiksi. Kaksikerroksisessa liiketilassa on upeat kaari-ikkunat Erottajankadulle päin ja lisäksi näkymät vehreälle sisäpihalle. Ensimmäinen kerros on pinta-alaltaan 91m2 ja tämä koostuu myymälätilasta sekä taukokeittiöstä. Toinen kerros on pinta-alaltaan 58m2 sisältäen myymälätilaa sekä parven. Modernissa tilassa näyttävä betonilattia, upea vaalea seinäpinnoite sekä hulppea huonekorkeus. Liiketilan taukokeittiöstä suora yhteys 9,5m2 varastoon, ja lisäksi tarvittaessa lisää varastotilaa löytyy kiinteistöstä. Liiketila on myös mahdollista yhdistää viereiseen 64,5m2 toimistotilaan avaamalla vanha oviyhteys.

Helsingin keskustan kolmen pääakselin – Mannerheimintien, Esplanadin ja Bulevardin – risteyksessä sijaitseva Erottajankulma suunniteltiin palatsimaiseksi asuin- ja liikerakennukseksi. Vuonna 1893 vuonna valmistunut arvokiinteistö on täynnä koristeellisia ja pysäyttäviä yksityiskohtia. Rakennuksen porrasaulat ja julkisivut on kunnostettu alkuperäistä ulkoasuaan kunnioittaen. Kiinteistöä ja toimitiloja on uudistettu asiakkaan tilatarpeita vastaavaksi ja hyödyntäen nykyaikaista talotekniikkaa, mm. jäähdytetyn ilmanvaihdon osalta. Kiinteistön viihtyisä sisäpiha on vastikään uudistettu. Kiinteistössä on toimitiloja, liiketiloja sekä ravintola.

Keskeisen sijaintinsa ansiosta kiinteistöön on helppo saapua ja kaikki ydinkeskustan palvelut ovat lähettyvillä. Julkisten liikennevälineiden pysäkit löytyvät puolen kilometrin säteellä ja autoilijoita varten kiinteistössä on oma parkkihalli. Myös keskustan useat pysäköintitalot löytyvät lähettyviltä.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Erottajankatu 19, 00130 KAARTINKAUPUNKI
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Liiketila
Kerros
1, 2 ja K1
Pinta-ala
149 m2

Lisätiedot

Ympäristösertifikaatti
*Ei sertifikaattia
Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
G
Vapautuu
Vapaa

Liiketilan ominaisuudet

Katutason liiketila
Kyllä

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu150 m
Bussipysäkki600 m
Juna600 m
Metro700 m
Lentokenttä19 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa