Hakutuloksiin
Slide 1 of 13
  • Premise
    ISOT KUVAT

Erottajankatu 2 · Erottaja2

Punavuori · 00120 HELSINKI

Pinta-ala223 m2
Kerros1/6
KaupunkiHelsinki

Ainutlaatuiset ravintola-/baaritilat uusrenessanssipalatsista Helsingin keskustasta Erottajalta!

Helsingin keskustassa osoitteessa Erottajankatu 2 seisova rakennus ainutlaatuinen uusrenessanssipalatsi, johon vain harva on päässyt koskaan sisälle. Tällä niin kutsulla Tullihallituksen talolla on merkittävä kulttuurihistoriallinen arvo ja kiinnostava historia. Erottaja2 rakennettiin edelläkävijöille, suomalaisille suunnannäyttäjille. Kiinteistön taloissa on aikojen saatossa asunut sekä kulttuuri-, talous- että valtiollisen elämän johtohahmoja. Nyt pitkään suljettuna ollut palatsi avaa jälleen ovensa. Tulevina vuosina talon täyttävät jälleen yritykset, jotka rakentavat entistä kansainvälisempää, modernimpaa ja verkostoituneempaa Suomea – historiaa kunnioittaen, tulevaisuuteen katsoen.

Erottaja2:ssa on tällä hetkellä käynnissä kattava remontti. Kiinteistö peruskorjataan ja siihen rakennetaan korkealaatuisia toimisto- ja ravintolatiloja. Ensimmäiset yritykset pääsevät muuttamaan tiloihin keväällä 2021. Kun remontti on valmis, Erottaja2:ssa yhdistyvät upealla tavalla kiehtova historia sekä moderni työelämä. Kiinteistöstä tulee nykyaikaisten yritysten vaikuttava käyntikortti.

Erottaja2 tarjoaa huippumoderneja toimistotiloja näyttävässä arvorakennuksessa. Kerroksiin 2-6 toteutetaan korkealuokkaisia toimistoja, joiden tilaratkaisuissa panostetaan erityisesti käyttäjälähtöisyyteen. Kohde sopii erinomaisesti pääkonttorikäyttöön, mutta myös pienemmille yrityksille. Yhteensä vuokrattavia toimistotiloja on noin 5.800 m2, ja lisäksi katutasossa on vuokrattavia ravintola- ja baaritiloja.

Erottaja2 sijaitsee Helsingin näkyvimmällä paraatipaikalla ja keskellä kaupungin parhaita palveluja, ostosmahdollisuuksia, ravintoloita, hotelleja, kahviloita ja kulkuyhteyksiä – aivan Design District Helsingin sydämessä.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Katutason ravintolatilaa, joka on yhdistettävissä viereiseen baariksi soveltuvaan tilaan. Tilat remontoidaan täysin. Tilaan tulee osuus yhteistiloista kellarikerroksessa.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Erottajankatu 2, 00120 PUNAVUORI
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Liiketila
Kerros
1/6
Pinta-ala
223 m2
Pinta-ala (Liiketila)
223 - 374 m2

Lisätiedot

Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Hissit
Henkilöhissi
Vapautuu
01.06.2021

Liiketilan ominaisuudet

Kahvila- ja ravintolatilat
Kyllä
Katutason liiketila
Kyllä

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu40 m
Bussipysäkki60 m
Juna650 m
Metro500 m
Lentokenttä19 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa