Hakutuloksiin
Slide 1 of 7
  • Premise
    ISOT KUVAT

Eteläesplanadi 22 A · Bensowin Talo

Kaartinkaupunki · 00130 HELSINKI

Pinta-ala537.5 m2
Kerros5
KaupunkiHelsinki

Bensowin talon hurmaavasta A-portaasta vapautuu näyttävä viidennen kerroksen toimisto. Nykytilanteessa toimisto on jaettu omaan toimisto-osioon ja vieraiden vastaanottamiseen optimoituun neuvotteluosioon. Tilan ikkunat avautuvat Esplanadin puistoon sekä osittain myös sisäpihalle luoden toimistoon läpitilan valoa. Tällainen keskustahelmi on harvoin tarjolla!

Toimitilaa loistavalla sijainnilla Helsingin ydinkeskustassa Uno Ullbergin suunitelemassa arvokkaassa Bensowin talossa. Arvokkaassa osoitteessa Eteläesplanadi 22 sijaitseva Bensowin talo on Docomomo Suomi ry:n merkittävimpien kohteiden listalla. Arkkitehti Uno Ullbergin suunnittelema liikepalatsi on valmistunut keskellä sotavuosia ja se on yhä täynnä sisua, positiivista asennetta sekä uskoa tulevaisuuteen. Tervetuloa osaksi maineikkaan talon tarinaa.

Kiinteistöön on tehty viimevuosina mittavia uudistustöitä säilyttäen alkuperäinen arkkitehtuuri ja arvokkuus. Muuntojoustavia toimistotiloja löytyy niin isoille kuin pienillekin yrityksille.

Vastapäätä Esplanadin puistoa sekä keskustan palveluiden keskellä sijaitseva kiinteistö pitää sisällään näyttäviä toimistotiloja, joista upeat näkymät niin kiinteistön viihtyisälle sisäpihalle, kuin Esplanadin puistonkin suuntaan. Keskeisen sijainnin vuoksi kohteeseen on helppo saapua julkisilla kulkuvälineillä. Mahdollisuus vuokrata kiinteistön omasta parkkihallista paikkoja autoilijoille. Myös ydinkeskustan pysäköintihallit löytyvät lähietäisyydeltä.

Kivijalasta löytyy muun muassa kuntosali sekä arjen lounashetkiin luksusta tarjoavia maineikkaita ravintoloita.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Eteläesplanadi 22 A, 00130 KAARTINKAUPUNKI
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
5
Pinta-ala
537.5 m2
Monitilatoimisto
41 hlö
Huonetoimisto
29 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
C
Hissit
Henkilöhissi
Tietoliikenneyhteydet
Kiinteistöön tulee valokuitu
Vapautuu
Vapaa

Kiinteistön palvelut

Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä
Lisäpalvelut
Kiinteistössä yhteiskäyttöiset suihku- ja pukuhuonetilat, posti jaetaan toimijoiden ovelle (tehtävä kuitenkin Postin kanssa oma sopimus)

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu140 m
Bussipysäkki600 m
Juna650 m
Metro650 m
Lentokenttä20,9 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa