Hakutuloksiin
Slide 1 of 2
  • Fleminginkatu 10 julkisivu
    ISOT KUVAT

Fleminginkatu 10 A 1

Hakaniemi, Kallio, Siltasaari, Merihaka · 00530 HELSINKI

Pinta-ala90 m2
TyyppiToimistotila
KerrosKatutaso
KaupunkiHelsinki

Toimistotilaa vilkkaalla kulkuväylällä Kalliossa

Kohteelle on erinomaiset julkiset kulkuyhteydet; Kaarlenkadun ja Helsinginkadun raitiovaunupysäkit ovat kiven heiton päässä ja vieressä on bussipysäkki.

Tule tekemään kauppaa sinne missä ihmiset ovat! Tämä tila sijaitsee vireästä kivijalkamyymäläkulttuuristaan tunnetun Kallion keskeisen kulkuväylän varrella. Käynti liiketilaan Franzeninkatu 23:sta.

Ei teknisiä mahdollisuuksia ravintolakäyttöön. Palvelumme on tilanhakijalle maksuton.

Vuokrattavissa peruskorjattu monipuolinen katutason liiketila keskeisellä sijainnilla Kallion sydämessä. Liiketila soveltuu niin toimistoksi kuin kampaamoksi. Tila sijaitsee keskeisen kulkuväylän varrella ja käynti liiketilaan Franzeninkatu 23 puolelta.

Kallio on tunnettu vilkkaasta kivijalkamyymäläkulttuuristaan sekä sijaitsee erittäin keskeisellä sijainnilla ja sijainti takaa erittäin hyvät julkisenliikenteen yhteydet. Julkisilla tai pyörällä pääset Helsingin keskustaan 15 minuutissa.

Vuokrataan peruskorjattua katutason toimistotilaa Kallion sydämessä. Keskeisen sijainnin ansiosta tila soveltuu loistavasti esimerkiksi isännöitsijä-, kiinteistönvälitys- tai arkkitehtitoimistoksi. Tila soveltuu myös liiketilaksi. Ei teknisiä mahdollisuuksia ravintolakäyttöön. Palvelumme on tilanhakijalle maksuton.

Tule tekemään kauppaa sinne missä ihmiset ovat! Tämä tila sijaitsee vireästä kivijalkamyymäläkulttuuristaan tunnetun Kallion keskeisen kulkuväylän varrella. Käynti liiketilaan Franzeninkatu 23:sta.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Fleminginkatu 10 A 1, 00530 HAKANIEMI, KALLIO, SILTASAARI, MERIHAKA
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
Katutaso
Pinta-ala
90 m2
Monitilatoimisto
7 hlö
Huonetoimisto
5 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu130 m
Bussipysäkki60 m
Juna2,0 km
Metro550 m
Lentokenttä19.7 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa