Hakutuloksiin
Slide 1 of 3
  • Premise
    ISOT KUVAT

Hiomotie 8 · Juju-yrityskampus

Pitäjänmäki · 00380 HELSINKI

Pinta-ala255 m2
TyyppiVarasto/Logistiikka
KerrosK/6
KaupunkiHelsinki

Edullista varastotilaa Pitäjänmäen yritysalueella!

Juju-yrityskampus koostuu tiiviistä kiinteistöviisikosta (Hiomotie 6, Hiomotie 8, Takomotie 8, Kornetintie 3 ja Kornetintie 6). Jatkossa kampus kasvaa ja monipuolistuu entisestään. Jujun kehityksen suuntaviivat vedetään yhdessä käyttäjien kanssa.

Juju sijaitsee Helsingin Pitäjänmäen yritysalueella, hyvien yhteyksien varrella. Elävä asunto- ja yritysalue on muuttumassa viihtyisäksi kaupunkibulevardiksi puurivistöineen ja raitiolinjoineen. Kehittyvä ja keskeinen sijainti sopii täydellisesti Jujun ideologiaan. Jujun alueella on käytössä lähes 500 autopaikkaa, joista 130 sijaitsee halleissa. Merkittävään osaan paikoista on saatavana latauspiste. Lisäksi kohteessa on polkupyöräparkki.

Hiomotie 8 on Helsingin Pitäjänmäessä sijaitseva toimistokiinteistö, jonka kellarissa on myös varastotiloja. Kiinteistössä on eri kokoisia ja eri tarkoituksiin soveltuvia toimitiloja. Vuokranantajalla on mahdollisuus toteuttaa vuokralaisen tarvitsemat tilojen muutostyöt.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Varastotilaa kiinteistön kellarikerroksessa.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Hiomotie 8, 00380 PITÄJÄNMÄKI
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Varasto/Logistiikka
Kerros
K/6
Pinta-ala
255 m2

Kiinteistön palvelut

Lisäpalvelut
Hyvinvointipalvelut, saunaosasto, yhteiskäyttöauto, polkupyöräparkki

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu200 m (tuleva Raide-Jokerin pysäkki)
Bussipysäkki140 m
Juna500 m
Lentokenttä17,5 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.