Hakutuloksiin
Slide 1 of 4
  • Premise
    ISOT KUVAT

Höyläämötie 5

Pitäjänmäki · 00380 HELSINKI

Pinta-ala850 m2
TyyppiTuotanto
Kerros5/5
KaupunkiHelsinki

Teollisuus- ja toimistotilaa erittäin hyvien liikenneyhteyksien varrella

Tämä tuotanto- ja liiketilarakennus sijaitsee Vihdintien ja Pitäjänmäen välissä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kohde on vaivattomasti saavutettavissa niin junalla, omalla autolla kuin bussillakin. Lähistöllä on paljon palveluita, useampi päivittäistavarakauppa ja harrastusmahdollisuuksia. Lähistöllä on useita lounasravintoloita, kauppoja ja hyvät ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet, esimerkiksi Talin liikuntapuisto on kävelymatkan päässä.

Vuonna 1965 valmistuneen viisikerroksisen rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa on liiketila omalla sisäänkäynnillä ja yläkerrokset ovat tuotantotilaa. Yläkerrat ovat raakatilaa, jonne on rakennettavissa joustavasti asiakkaan tuotannon tarvitsemat toimitilat. Kohteen uusittu tavarahissi nousee lastausseisakkeelta kaikkiin kerroksiin.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Toimisto- ja tuotantotilaa vapaana Pitäjänmäessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Soveltuu esimerkiksi showroomiksi. Tilaan on tavarahissi.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Höyläämötie 5, 00380 PITÄJÄNMÄKI
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Tuotanto
Kerros
5/5
Pinta-ala
850 m2

Lisätiedot

Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
D
Hissit
Henkilö- ja tavarahissi
Vapautuu
15.12.2020

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki250 m
Juna800 m
Lentokenttä16,5 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa