Hakutuloksiin
Slide 1 of 6
  • Premise
    ISOT KUVAT

Hyttitie 4a

Malmi · 00700 HELSINKI

Pinta-ala600 m2
TyyppiVarasto/Logistiikka
Kerros1/3
KaupunkiHelsinki

Suuri katutason varastotila logistisesti keskeisellä paikalla

Hyttitie 4 on kahdesta rakennuksesta koostuva teollisuuskohde, joka sijaitsee Malmin Tattariharjun teollisuusalueella. Kiinteistössä on vuokrattavissa avaraa, korkeaa varasto- ja tuotantotilaa sekä toimistotiloja. Toimistotilojen ikkunoista on rauhalliset ja vehreät näkymät Malmin lentoaseman suuntaan. Tilavat lastauslaiturit ja nosto-ovet varmistavat toimivan logistiikan. Pihalta löytyy parkkipaikkoja henkilökunnalle ja julkinen liikenne kulkee aivan kiinteistön vierestä. Lähin lounasravintola sijaitsee 500 metrin päässä.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Katutason korkea varasto, johon johtaa kaksi suurta nosto-ovea. Omat pukuhuone- ja wc-tilat. Tilan korkeus yli 5 metriä. Lastauslaituri.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Hyttitie 4a, 00700 MALMI
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Varasto/Logistiikka
Kerros
1/3
Pinta-ala
600 m2

Lisätiedot

Vapautuu
16.08.2021

Varaston ominaisuudet

Lastauslaituri
Kyllä
Nosto-ovet
Kyllä
Tilan korkeus yli 4 m
Kyllä

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki800 m
Juna4,4 km
Lentokenttä13,4 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa