Hakutuloksiin
Slide 1 of 14
  • Premise
    ISOT KUVAT

Itämerenkatu 3

Ruoholahti · 00180 HELSINKI

Pinta-ala1065 m2
Kerros2/5
KaupunkiHelsinki

Uudistettua toimitilaa merellisessä Ruoholahdessa

Uudenveroista tilaa kiinteistön toisessa kerroksessa. Tilat tällä hetkellä erotettuna 379 m² ja 686 m², jotka voidaan yhdistää yhdeksi kokonaisuudeksi.

Itämerenkatu 3 tarjoaa uudistetut toimitilat merellisessä Ruoholahdessa. Tilat ovat helposti muunneltavissa erilaisiksi kokonaisuuksiksi – tänne voi toteuttaa niin modernin huonetoimiston kuin monitilaympäristönkin yksilöllisten käyttötarpeiden mukaan. Pinnoiltaan ja tekniikaltaan uudistetut tilat valmistuivat 2019 aikana.

Kiinteistössä on muun muassa ravintola ja kuntosali, ja kaikki Ruoholahden palvelut ovat lähellä. Toimistorakennukseen on loistavat yhteydet niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autollakin. Metroasema on kivenheiton päässä ja läheltä kulkevat raitiovaunulinjat 6, 7, 8 ja 9. Länsiväylältä pääsee kiinteistöön kätevästi omalla autolla välttäen Helsingin keskustan ruuhkat. Kiinteistön omassa pysäköintihallissa sekä sisäyhteydellä kiinni olevassa Ruohoparkissa on tarjolla runsaasti paikoitusoikeuksia autoileville.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Itämerenkatu 3, 00180 RUOHOLAHTI
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
2/5
Pinta-ala
1065 m2
Monitilatoimisto
80 hlö
Huonetoimisto
57 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Vapautuu
Vapaa

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelut
Kyllä
Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä
Lisäpalvelut
Kuntosali, suihku-ja saunatilat

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu40 m
Bussipysäkki40 m
Juna1,5 km
Metro300 m
Lentokenttä20,1 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa