Hakutuloksiin
Slide 1 of 7
  • 100719_raw_026
    ISOT KUVAT

Itämerentori 2 · Itämerentorni

Ruoholahti · 00180 HELSINKI

Pinta-ala380 m2
TyyppiToimistotila
Kerros3/16
KaupunkiHelsinki

Korkean profiilin toimistotilaa Itämerentornista Ruoholahden ytimestä!

Itämerentorni sijaitsee keskeisellä paikalla aivan Ruoholahden metroaseman sekä Kauppakeskus Ruoholahden vieressä. Länsiväylä alkaa myös aivan rakennuksen juurelta. Suomen itsenäisyyden juhlarahaston, Sitran, rakennuttama Itämerentorni valmistui vuonna 2000. Itämerentornin arkkitehtuuria on palkittu niin kotimaassa kuin maailmallakin.

Ruoholahden kattojen ylle kohoavassa korkeassa toimistotalossa on 16 avaraa kerrosta, joista ylimmässä on vaikuttava näköalaterassi ja upea kattosauna. Kohteessa on myös laaja valikoima palveluita, kuten aula- ja vastaanottopalvelut, kaksi pysäköintihallia, vuokrattavia kokous- ja neuvottelutiloja, aamiais- ja lounasravintola, päivittäistavarakauppa, autopesula, kuntosali sosiaalitiloineen, pyöräparkki sekä pesula- ja hierontapalvelut.

Myös kohteen energiatehokkuutta ja ympäristöystävällisyyttä on mietitty. Kiinteistö lämmitetään kaukolämmöllä ja jäähdytetään pääosin merenpohjasta johdetulla kaukokylmällä. Rakennukselle ja kiinteistön johtamiselle onkin myönnetty kansainvälinen BREEAM-ympäristösertifikaatti tasoltaan Very Good.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Vuokrattava tila on 3. kerroksen 380 neliön toimistotila, joka voidaan räätälöidä täysin tilanhakijan tarpeiden mukaiseksi esimerkiksi huone-, monitila- tai avotoimistoksi.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Itämerentori 2, 00180 RUOHOLAHTI
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
3/16
Pinta-ala
380 m2
Monitilatoimisto
29 hlö
Huonetoimisto
21 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Ympäristösertifikaatti
BREEAM Very good
Hissit
Henkilöhissi

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelut
Kyllä
Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä
Lisäpalvelut
Päivittäistavarakauppa, autopesula, kuntosali sosiaalitiloineen, pyöräparkki sekä pesula- ja hierontapalvelut.

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu80 m
Bussipysäkki80 m
Juna1,9 km
Metro100 m

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa
Newsec toimitilavuokraus kuva
Newsec toimitilavuokraus