Hakutuloksiin
Slide 1 of 4
  • Kaikukatu 4 Leipatehdas julkisivu
    ISOT KUVAT

Kaikukatu 4 · Leipätehdas

Hakaniemi, Kallio, Siltasaari, Merihaka · 00530 HELSINKI

Pinta-ala420 m2
TyyppiToimistotila
Kerros4-5
KaupunkiHelsinki

Kahden kerroksen avoin ja uniikki loft-henkinen toimistotila Leipätehtaassa Sörnäisissä!

Leipätehdas on monitoimitilaksi muunnettu tehdasrakennus, joka sijaitsee Elannon korttelin sisäpihalla Helsingin Sörnäisissä. Talo ja koko kortteli huokuu vanhan Helsingin tunnelmaa. Meno on kuitenkin vilkasta ja nuorekasta. Täältä on moni luova toimija löytänyt kotinsa.

Leipätehtaalla toimii luovan alan yrityksiä sekä tanssisaleja kuudessa kerroksessa. Taloa täydentää kaikille avoin lounaskahvila ja neuvottelutilat. Leipätehtaalle on myönnetty kansainvälinen BREAAM In-Use Very Good -ympäristösertifikaatti.

Aivan kulman takana sijaitsee Kallio, joka on profiloitunut erityisesti opiskelijoiden, nuorten aikuisten ja taiteilijoiden kaupunginosaksi. Suomen tiheimpiin kuuluva asutus ja väestörakenne mahdollistavat Helsingin parhaimpiin kuuluvan lähipalvelutarjonnan. Kivijalkakauppoja ja muita palveluja on lähes jokaisen talon alakerrassa.

Kävelyetäisyyden päässä ovat lounaassa Hakaniemi kauppahalleineen ja koillisessa Kalasatama ja kauppakeskus REDI. Leipätehtaan läheisyydessä sijaitsevat satama- ja voimalaitosalueet kehittyvät voimakkaasti. Hanasaaren voimalaitos suljetaan vuoden 2024 loppuun mennessä, ja arviolta vuonna 2026 valmistuvat Kruunusillat yhdistävät alueen Kruunuvuorenrantaan ja Laajasaloon.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Vuokrattava tila on uniikki kahden kerroksen tila sisärapulla ja avoimella pohjaratkaisulla. Suuret ikkunat ja korkea huonekorkeus luovat avoimuutta ja inspiroivaa tunnelmaa. Tilat voidaan muokata käyttäjän tarpeisiin soveltuviksi. Tilaan saadaan mahdutettua n. 20-50 työpistettä tilanhakijan tarpeista riippuen.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Kaikukatu 4, 00530 HAKANIEMI, KALLIO, SILTASAARI, MERIHAKA
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
4-5
Pinta-ala
420 m2
Monitilatoimisto
32 hlö
Huonetoimisto
23 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Ympäristösertifikaatti
BREEAM Very good

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelut
Kyllä
Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä
Lisäpalvelut
Kuntosali, pukuhuonetilat, pyöräparkki

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu130 m
Bussipysäkki90 m
Juna1,8 km
Metro600 m
Lentokenttä17,5 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa
Newsec toimitilavuokraus kuva
Newsec toimitilavuokraus