Hakutuloksiin
Slide 1 of 3
  • Kansikuva Sähkötalo
    ISOT KUVAT

Kampinkuja 2

Keskusta · 00100 HELSINKI

Pinta-ala528 m2
TyyppiToimistotila
KaupunkiHelsinki

Helsingin keskustassa Kampissa sijaitsevasta Sähkötalosta on vapaana toisen kerroksen toimitilaa, joka soveltuu erinomaisesti terveydenhoitoalan toimintaan, mutta myös toimistokäyttöön. Sähkötalo sijaitsee aivan Kampin kauppakeskuksen sekä metro- ja linja-autoasemien vieressä, Fredrikinkadun ja Runeberginkadun välissä. Vuokrattava tila sijaitsee Sähkötalon Fredrikinkadun puoleisessa osassa.

Tila koostuu pääasiallisesti vastaanottohuoneista ja niitä yhdistävistä käytävistä. Jokaisessa vastaanotto-/toimistohuoneessa on vesipiste. Lisäksi tilassa on varasto, kokoushuone, röntgenhuone, fysioterapiahuone, suihku ja useampi wc-tila. Sisäänkäyntejä tilaan on useita. Sähkötalossa toimivat mm. Helen Oy:n pääkonttori, useita terveydenhoitoalan pienempiä yrityksiä, viihtyisä kahvila sekä vapaan tilan kanssa samassa kerroksessa sijaitseva Hyggan hammaslääkäriasema.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Kampinkuja 2, 00100 KESKUSTA
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotila
Pinta-ala
528 m2
Monitilatoimisto
40 hlö
Huonetoimisto
29 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelut
Kyllä
Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu30 m
Bussipysäkki170 m
Juna700 m
Metro260 m
Lentokenttä19,5 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa
Newsec toimitilavuokraus kuva
Newsec toimitilavuokraus