Hakutuloksiin
Slide 1 of 2
  • Premise
    ISOT KUVAT

Kaupintie 2

Lassila · 00440 HELSINKI

Pinta-ala552 m2
TyyppiToimistotila
Kerros5/5
KaupunkiHelsinki

Toteuta oman tyylisesi toimistotilat Helsingin Lassilassa!

Kaupintie 2 sijaitsee Helsingin Lassilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä I:n, Vihdintien sekä Hämeenlinnanväylän tuntumassa. Tämä viisikerroksinen toimistorakennus tarjoaa laajasti monien mahdollisuuksien tilaa mutkattomalla sijainnilla poissa keskusta-alueen liikenneruuhkista.

Kohteeseen pääsee kätevästi oman auton lisäksi esimerkiksi junalla (Pohjois-Haagan asema n. 400 m), bussilla useasta eri suunnasta tai vaikkapa polkupyörällä. Lähellä sijaitsee muutamia lounasravintoloita, päivittäistavarakauppa sekä Kehä I:n toisella puolella Kauppakeskus Kaari hieman laajempine palveluvalikoimineen.

Rakennuksen tilat ovat muuntojoustavia ja siten helposti toteutettavissa tilanhakijan tarpeiden mukaiseksi huone-, avo- tai monitilatoimistoksi. Rakennukseen on valmius toteuttaa myös oma lounasravintola sekä kuntosali sosiaalitiloineen.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Vuokrattava tila on ylimmän 5. kerroksen tilava toimistohuoneisto 552 m2. Muuntojoustavasta tilasta saa toteutettua avo-, huone- tai monitilatoimiston. Tila voidaan myös vuokrata yhdessä alempien kerrosten kanssa, jolloin suurin mahdollinen tilakoko on noin 3.281 m2.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Kaupintie 2, 00440 LASSILA
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
5/5
Pinta-ala
552 m2
Pinta-ala (Toimistotila)
552 - 3281 m2
Monitilatoimisto
42 hlö
Huonetoimisto
30 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Vapautuu
01.09.2017

Kiinteistön palvelut

Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä
Lisäpalvelut
Valmius kuntosaliin

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki50 m
Juna400 m
Lentokenttä13,9 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa