Hakutuloksiin
Slide 1 of 2
  • Premise
    ISOT KUVAT

Kaupintie 2

Lassila · 00440 HELSINKI

Pinta-ala913 m2
TyyppiToimistotila
Kerros2/5
KaupunkiHelsinki

Toteuta oman tyylisesi toimistotilat Helsingin Lassilassa!

Kaupintie 2 sijaitsee Helsingin Lassilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä I:n, Vihdintien sekä Hämeenlinnanväylän tuntumassa. Tämä viisikerroksinen toimistorakennus tarjoaa laajasti monien mahdollisuuksien tilaa mutkattomalla sijainnilla poissa keskusta-alueen liikenneruuhkista.

Kohteeseen pääsee kätevästi oman auton lisäksi esimerkiksi junalla (Pohjois-Haagan asema n. 400 m), bussilla useasta eri suunnasta tai vaikkapa polkupyörällä. Lähellä sijaitsee muutamia lounasravintoloita, päivittäistavarakauppa sekä Kehä I:n toisella puolella Kauppakeskus Kaari hieman laajempine palveluvalikoimineen.

Rakennuksen tilat ovat muuntojoustavia ja siten helposti toteutettavissa tilanhakijan tarpeiden mukaiseksi huone-, avo- tai monitilatoimistoksi. Rakennukseen on valmius toteuttaa myös oma lounasravintola sekä kuntosali sosiaalitiloineen.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Vuokrattava tila on 2. kerroksen tilava toimistohuoneisto 913 m2. Muuntojoustavasta tilasta saa toteutettua avo-, huone- tai monitilatoimiston ja se on myös jaettavissa kahteen osaan, jotka ovat n. 536 m2 ja 377 m2. Tila voidaan myös vuokrata yhdessä ylempien kerrosten kanssa, jolloin suurin mahdollinen tilakoko on noin 3.281 m2.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Kaupintie 2, 00440 LASSILA
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
2/5
Pinta-ala
913 m2
Pinta-ala (Toimistotila)
377 - 3281 m2
Monitilatoimisto
69 hlö
Huonetoimisto
49 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Vapautuu
05.07.2017

Kiinteistön palvelut

Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä
Lisäpalvelut
Valmius kuntosaliin

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki50 m
Juna400 m
Lentokenttä13,9 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa