Hakutuloksiin
Slide 1 of 3
  • Premise
    ISOT KUVAT

Kutomotie 6 B

Pitäjänmäki · 00380 HELSINKI

Pinta-ala525 m2
TyyppiVarasto/Logistiikka
Kerros1/5
KaupunkiHelsinki

Monikäyttöistä ja valoisaa varastotilaa Pitäjänmäellä

Kutomotie 6 sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä. Kiinteistö koostuu kahdesta rakennuksesta, joista A-talossa on tarjolla toimistotiloja ja sisäpihan B-talossa sekä toimistoja että tuotanto- ja varastotiloja. Molemmissa taloissa on lastauslaiturit, jäähdytys ja säädettävät ilmastointikoneet. A-talon ylimmässä kerroksessa palvelee lounasravintola. Kiinteistölle on erinomaiset kulkuyhteydet ja kävelyetäisyydellä on useita ravintoloita, ruokakauppoja ja liikuntapalveluita. Autopaikkoja vuokrattavissa kiinteistön pihalta.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Suuri varastotila kiinteistön B-talon ensimmäisessä kerroksessa. Monikäyttöinen ja suurten ikkunoiden ansiosta valoisa tila, johon on taarahissiyhteys lastauslaiturilta. Laajennettavissa 828 m² tilaksi.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Kutomotie 6 B, 00380 PITÄJÄNMÄKI
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Varasto/Logistiikka
Kerros
1/5
Pinta-ala
525 m2
Pinta-ala (Logistiikka/Varasto)
525 - 828 m2

Lisätiedot

Hissit
Tavarahissi
Vapautuu
09.03.2021

Varaston ominaisuudet

Lastauslaituri
Kyllä

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu1,5 km
Bussipysäkki200 m
Juna1,0 km
Lentokenttä17,0 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa