Hakutuloksiin
Slide 1 of 9
  • Premise
    ISOT KUVAT

Lapinlahdenkatu 3 · Proffa

Kamppi, Helsinki · 00180 HELSINKI

Pinta-ala320 m2
Kerros4
KaupunkiHelsinki

Vuokrattavissa 4. kerroksen noin 320 m2 toimistokokonaisuus. Tilaan kuuluu tilava aula, useita toimistohuoneita, modernit WC tilat, keittiö sekä omat saunatilat. Osa toimistohuoneista hyödynnettävissä esimerkiksi avokonttoritilana. Toimistotilojen keskellä on historiaa huokuva tila, joka hyödynnettävissä esimerkiksi neuvotteluhuoneena. Lisäksi tilossa on keittiö ja taukotila. Kulku käy helposti hissillä porraskäytävästä ja toinen hissi sisäpihalta tuo suoraan toimistotiloihin.

Tilailmoituksessa olevat kuvat on laadittu markkinointitarkoituksiin eivätkä välttämättä edusta kiinteistöllä tehtävän remontin lopullista tulosta. Lopulliset suunnitelmat remontoitaville tiloille tehdään yhdessä vuokralaisten kanssa, eikä kiinteistön omistaja hyväksy vastuuta siitä, mikäli remontin lopputulos poikkeaa markkinointitarkoitukseen laadituista kuvista

Hyvällä sijainnilla Helsingin keskustassa sijaitseva kaunis toimistotalo ”Proffa” on erityisesti suunniteltu 10–40 hengen yrityksille.

Rakennuksessa useita toimistotiloja, joiden toimistokoot ovat noin 155 ja 320 m².

Kampin metroasemalta ja kauppakeskuksesta on vain 5 minuutin kävelymatka Proffalle, raitiovaunulla pääsee talon välittömään läheisyyteen. Tyylikkään rakennuksen lisäksi viihtyvyyttä tuo avarat puistonäkymät ja valoisat toimitilat. Toimistotiloissa jäähdytys ja nykyaikaiset tietoverkkoyhteydet. Tiloja voidaan muokata yrityksesi tarpeisiin. Kampin ympäristöstä löytyy lukuisia kaupungin parhaita ruokaravintoloita ja kahviloita. Kiinteistöstä on vuokrattavissa myös pienvarastotilaa.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Lapinlahdenkatu 3, Kamppi, Helsinki
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
4
Pinta-ala
320 m2
Monitilatoimisto
25 hlö
Huonetoimisto
17 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
C
Hissit
Henkilöhissi
Vapautuu
Vapaa

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu150 m
Bussipysäkki150 m
Juna800 m
Metro230 m
Lentokenttä18 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa