Hakutuloksiin
Slide 1 of 6
  • Levytie 2-4 julkkari
    ISOT KUVAT

Levytie 2-4

Herttoniemi, Roihupelto · 00880 HELSINKI

Pinta-ala840 m2
TyyppiToimistotila
Kerros2/2
KaupunkiHelsinki

Toimisto- ja varastotilat Helsingin Roihupellosta!

Levytie 2-4 on Helsingin Roihupellon teollisuusalueella sijaitseva toimitilakohde, joka tarjoaa vuokralaisilleen monipuoliset puitteet. Kohteessa on runsaasti erikokoisia toimisto- ja työtiloja sekä varastotiloja, lastauslaiturit sekä suuri piha ja pysäköintialue. Roihupellon monipuolinen ja kehittyvä yritysalue on sijaitsee houkuttelevasti Itäväylän varrella Herttoniemen ja Itäkeskuksen välissä, noin 700 metrin päässä Siilitien metroasemalta. Lähellä sijaitsee paljon erilaisia kaupallisia toimijoita, esim. Sisustuksen erikoiskauppakeskus Lanterna, Lidl, Motonet ja K-Rauta.

Kyseinen tila on 2. kerroksen n. 840 m2 valoisa ja monipuolinen toimistotila. Samassa sekä viereisessä rakennuksessa on myös vapaata varastotilaa.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Kyseinen tila on 2. kerroksen n. 840 m2 valoisa ja monipuolinen toimistotila. Samassa sekä viereisessä rakennuksessa on myös vapaata varastotilaa.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Levytie 2-4, 00880 HERTTONIEMI, ROIHUPELTO
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
2/2
Pinta-ala
840 m2
Monitilatoimisto
63 hlö
Huonetoimisto
45 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Hissit
Tavarahissi

Kiinteistön palvelut

Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki100 m
Juna10 km
Metro1,4 km
Lentokenttä23 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa
Newsec toimitilavuokraus kuva
Newsec toimitilavuokraus