Hakutuloksiin
Slide 1 of 6
  • Levytie 2-4 julkkari
    ISOT KUVAT

Levytie 2-4

Herttoniemi, Roihupelto · 00880 HELSINKI

Pinta-ala275 m2
TyyppiVarasto/Logistiikka
Kerros2/2
KaupunkiHelsinki

Vuokrataan kätevät varastotilat Roihupellosta!

Levytie 2-4 on Helsingin Roihupellon teollisuusalueella sijaitseva toimitilakohde, joka tarjoaa vuokralaisilleen monipuoliset puitteet. Kohteessa on runsaasti erikokoisia toimisto- ja työtiloja sekä varastotiloja, lastauslaiturit sekä suuri piha ja pysäköintialue. Roihupellon monipuolinen ja kehittyvä yritysalue on sijaitsee houkuttelevasti Itäväylän varrella Herttoniemen ja Itäkeskuksen välissä, noin 700 metrin päässä Siilitien metroasemalta. Lähellä sijaitsee paljon erilaisia kaupallisia toimijoita, esim. Sisustuksen erikoiskauppakeskus Lanterna, Lidl, Motonet ja K-Rauta.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Vuokrattava tila on 2. kerroksen 275 m2 varastotila, joka soveltuu tarvittaessa myös toimistoksi. Tilaan on kätevä tavarahissiyhteys lastauslaiturilta.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Levytie 2-4, 00880 HERTTONIEMI, ROIHUPELTO
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Varasto/Logistiikka
Kerros
2/2
Pinta-ala
275 m2

Lisätiedot

Hissit
Tavarahissi

Varaston ominaisuudet

Lastauslaituri
Kyllä

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki100 m
Juna10 km
Metro1,4 km
Lentokenttä23 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa
Newsec toimitilavuokraus kuva
Newsec toimitilavuokraus