Hakutuloksiin
Slide 1 of 27
  • Premise
    ISOT KUVAT

Mannerheimintie 117 · M117

Ruskeasuo · 00280 HELSINKI

Pinta-ala1582 m2
Kerros6-7/8
KaupunkiHelsinki

Modernia toimistotilaa vuokrattavana Mannerheimintien päässä, Ruskeasuolla

Helposti muunneltavaa toimistotilaa kolmessa kerroksessa. Monitoimitilat muokataan joustavasti vuokralaisen tarpeiden mukaan. Tila on jaettavissa pienempiin osiin esim. 791m2. Kysy lisää!

M117 on Mannherheimintien päässä, Keskuspuiston kupeessa sijaitseva moderni, vuonna 2012 valmistunut toimistotalo. Kahdeksassa kerroksessa on viihtyisää monitoimitilaa näkyvällä paikalla. Kohde tarjoaa yrityksille nykyaikaiset puitteet ja kattavan palvelutarjonnan tukemaan käyttäjien päivittäistä arkea.

M117 on saanut platinatason LEED v3 -ympäristösertifikaatin. Erinomainen sijainti Mannerheimintien, Hämeenlinnanväylän ja Vihdintien risteyksessä takaa sujuvan työmatkan niin autolla, pyörällä kuin julkisilla kulkuvälineillä liikkuville työmatkailijoille. Omalla autolla kulkeville on tarjolla toimistotilaa kolmessa kerroksessa kiinteistön kellarikerroksissa. Kiinteistössä on myös moderni pyöräparkki ja sosiaalitilat. Kunkin kerroksen tilat ja yhteiskäyttöiset neuvetteluhuoneet on teteutettu eri teemoilla, jotta luovuus säilyy osana arkea. Vuokrattavien neuvottelutilojen lisäksi talosta löytyy aulapalvelu, lounasravintola ja terassi.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Mannerheimintie 117, 00280 RUSKEASUO
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
6-7/8
Pinta-ala
1582 m2
Pinta-ala (Toimistotila)
791 - 1582 m2
Monitilatoimisto
119 hlö
Huonetoimisto
84 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Ympäristösertifikaatti
LEED Platinum
Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Hissit
Henkilöhissi
Vapautuu
Vapaa

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelut
Kyllä
Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu450 m
Bussipysäkki80 m
Juna1,6 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa