Hakutuloksiin
Slide 1 of 1
  • Premise
    ISOT KUVAT

Mikonkatu 17 · Fennia

Keskusta, Kluuvi · 00100 HELSINKI

Pinta-ala1814 m2
Kerros2-6/7
KaupunkiHelsinki

Toimitilaa upeassa arvokiinteistössä loistavalla paikalla

Toimistotilaa Fennia-korttelin arvokkaissa puitteissa. Vapautuu sopimuksen mukaan.

Fennia-talona tunnettu upea arvokiinteistö sijaitsee erinomaisella paikalla Rautatientorin ääressä. Loistavat julkisen liikenteen yhteydet ympäri pääkaupunkiseutua. Fenniakorttelissa on mittava määrä ravintoloita ja muita viihdepalveluita. Keskeinen sijainti ydinkeskustassa takaa sen, että kaikki kaupalliset ja yrityspalvelut sijaitsevat lyhyen kävelymatkan etäisyydellä. Talossa on aulapalvelu.

Modernina toimisto- ja liikekiinteistö koostuu historiallisesti arvokkaasta, vuonna 1892 valmistuneesta hotellirakennuksesta sekä sisäpihalla sijaitsevasta modernista rakennuksesta, jossa suurin osa toimistotiloista sijaitsee. Rakennusten välinen piha on katettu lasikatolla. Katutasossa on liiketiloja ja ylemmissä kerroksissa on toimistotilaa. Hotellirakennuksen suojellut sisätilat on teknisesti päivitetty nykytoimistoa vastaavalle tasolle. Talon uusbarokkinen miljöö upeine rappukäytävineen ja korkeine huoneineen tarjoaa upeat puitteet arvokasta ilmettä arvostavalle yritykselle. Moderni toimistorakennus on valmistunut vuonna 2002 ja sen tilat ovat helposti muunneltavissa yrityskohtaisesti.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Mikonkatu 17, 00100 KESKUSTA
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
2-6/7
Pinta-ala
1814 m2
Pinta-ala (Toimistotila)
1362 - 1814 m2
Monitilatoimisto
137 hlö
Huonetoimisto
96 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
E
Hissit
Henkilöhissi
Vapautuu
Vapaa

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelut
Kyllä
Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu50 m
Bussipysäkki50 m
Juna250 m
Metro300 m
Lentokenttä18,5 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa