Hakutuloksiin
Slide 1 of 4
  • Premise
    ISOT KUVAT

Mikonkatu 19 · Nikolajeffin talo

Keskusta, Kluuvi · 00100 HELSINKI

Pinta-ala490 m2
TyyppiToimistotila
Kerros5/5
KaupunkiHelsinki

Täysin remontoitua tilaa historiallisessa talossa Fennia-korttelissa

Nikolajeffin talo on rakennettu vuonna 1889. Se on historiaa henkivä toimisto- ja liikekiinteistö Helsingin ydinkeskustassa, Fennia-korttelin sydämessä. Kiinteistö koostuu kahdesta rakennuksesta, joista toiseen on kulku Mikonkadulta ja toiseen Vilhonkadulta. Rakennukset ovat osittain yhteydessä toisiinsa. Katutasossa on liiketiloja ja ylemmissä kerroksissa on toimistotilaa. Tilat on täysin kunnostettu rakennuksen historiaa kunnoittaen. Osassa tilossa on saneerauksen yhteydessä kunnostettuja, alkuperäisiä elementtejä kuten upea rappukäytävä tai vanha kakluuni.

Kiinteistölle on loistavat julkisen liikenteen yhteydet; kiinteistö sijaitsee Rautatientorin laidalla ja korttelin alapuolella sijaitsee Helsingin yliopiston metroasema. Omalla autolla kulkeville on vuokrattavissa pysäköintitilaa Engelin tai Kluuvin pysäköintilaitoksista. Kaikki keskustan palvelut ovat lyhyen kävelymatkan päässä ja Fennia-korttelissa on useita ravintoloita ja muita viihdepalveluita.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Toimistotilaa, jossa avotilaa ja muutama pienempi huone sekä tiimi- tai neuvotteluhuoneita. Oma keittiö, wc-tilat, saunatilat, terassi ja kupolikatto. Remontoimalla tästä saa upean uniikin ja modernin toimitilan. Näkymät Rautatientorille ja Vilhonkadulle.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Mikonkatu 19, 00100 KESKUSTA
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
5/5
Pinta-ala
490 m2
Monitilatoimisto
37 hlö
Huonetoimisto
27 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
G
Hissit
Henkilöhissi
Vapautuu
01.08.2019

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelut
Kyllä
Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu50 m
Bussipysäkki50 m
Juna300 m
Metro200 m
Lentokenttä19 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa