Hakutuloksiin
Slide 1 of 2
  • Nuijamiestentie 12 julkisivu 1
    ISOT KUVAT

Nuijamiestentie 12

Pohjois-Haaga · 00400 HELSINKI

Pinta-ala241 m2
TyyppiToimistotila
Kerros4/7
KaupunkiHelsinki

Modernia toimistotilaa Etelä-Haagassa Hämeenlinnanväylän vieressä!

Nuijamiestentie 12 on vuonna 2009 rakennettu 7-kerroksinen toimistorakennus, joka sijaitsee Metsäläntien ja Hämeenlinnanväylän liittymän kohdalla Helsingin Etelä-Haagassa. Kohde tarjoaa valoisaa ja modernia toimistotilaa kätevällä sijainnilla, saavut sitten Vihdintietä, Turunväylää, Hämeenlinnanväylää, Tuusulanväylää, Lahdenväylää tai Kehä ykköstä. Autopaikkoja on pihakannella sekä omassa pysäköintihallissa talon alakerrassa. Kohteesta on myös hyvät bussiyhteydet ja kävelymatka Huopalahden rautatieasemalle.

Kiinteistössä on aulapalvelu sekä yhteiskäytössä olevat neuvottelutilat sisääntulokerroksessa. Lisäksi on mahdollista vuokrata ylimmässä kerroksessa olevia edustustiloja (sauna- ja neuvottelutilat). Viereisessä kiinteistössä hotelli, jossa mm. kokous-, majoitus- ja ravintolapalveluita.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Vuokrattava tila on 4. kerroksen avo-/monitilatoimisto. Tila on valoisa ja tilankäytöltään tehokas. Lisää neuvottelutilaa katutason yhteiskäyttöisissä neuvotteluhuoneissa.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Nuijamiestentie 12, 00400 POHJOIS-HAAGA
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
4/7
Pinta-ala
241 m2
Monitilatoimisto
19 hlö
Huonetoimisto
14 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelut
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä
Lisäpalvelut
Saunaosasto ylimmässä kerroksessa

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki100 m
Juna1 km
Lentokenttä15 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa
Newsec toimitilavuokraus kuva
Newsec toimitilavuokraus