Hakutuloksiin
Slide 1 of 3
  • Premise
    ISOT KUVAT

Paciuksenkatu 29

Laakso, Meilahti · 00270 HELSINKI

Pinta-ala500 m2
TyyppiToimistotila
Kerros6/6
KaupunkiHelsinki

Toimistotilaa omalla terassilla Meilahdessa!

Paciuksenkatu 29 on uniikki pyöreänmallinen toimistokiinteistö Meilahden ja Pikku-Huopalahden merellisessä ympäristössä. Kiinteistö sijaitsee näkyvällä paikalla Paciuksenkadun varrella, lähellä Munkkiniemeen johtavaa siltaa. Sijainti on helposti saavutettava, tulet sitten Turunväylän, Vihdintien, Mannerheimintien tai keskustan suunnalta. Kohteeseen on erinomaiset kulkuyhteydet myös julkisilla kulkuvälineillä: Paciuksenkatua liikennöivät useat bussilinjat sekä raitiovaunulinja 4.

Kiinteistössä on erityisen paljon ikkunapinta-alaa, mikä takaa mukavat näköalat kaikista tiloista. Talo on alun perin suunniteltu ja rakennettu siinä edelleen toimivan McDonald's Suomen toimistotaloksi, ja katutasossa sijaitsee myös yksi ketjun ravintoloista.

Kiinteistöllä on vuokralaisille yhteinen kuntosali, saunaosasto, pysäköintihalli ja muita erikseen sovittavia palveluja.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Vuokrattavana avaraa toimistotilaa omalla terassilla ylimmässä 6. kerroksessa. Rakennuksen kaarevan muodon ansiosta tilat ovat valoisia ja työpisteet on helppo sijoittaa näköalapaikoille.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Paciuksenkatu 29, 00270 LAAKSO, MEILAHTI
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
6/6
Pinta-ala
500 m2
Monitilatoimisto
38 hlö
Huonetoimisto
27 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Vapautuu
08.05.2020

Kiinteistön palvelut

Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä
Lisäpalvelut
Kuntosali, saunaosasto

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu140 m
Bussipysäkki20 m
Juna2,9 km
Lentokenttä18,0 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa