Hakutuloksiin
Slide 1 of 9
  • Premise
    ISOT KUVAT

Ratasmyllynkuja 1 · Liikunta- ja hyvinvointikeskus Puro

Myllypuro · 00920 HELSINKI

Pinta-ala922.5 m2
Kerros2/2
KaupunkiHelsinki

Uutta tilaa kuntosaliksi, liikuntatilaksi, urheiluvaatteiden myymäläksi tai toimistoksi

Tila soveltuu kuntosaliksi, liikuntatilaksi tai urheiluvaatteiden myymäläksi tai show roomiksi. Tila valmistuu loppuvuoteen mennessä ja sisään muutto on mahdollista helmikuusta 2023 alkaen.

Tilan korkeus on kattopalkkien kohdalla 3,15-4,5 metriä ja korkeus nousee hallin harjaa kohti. Kattopalkkien välissä korkeus on 3,9-5,25 m. Pukuhuonetilat sijaitsevat 1. kerroksessa yhteiskäyttöisinä tiloina.

Liikunta- ja hyvinvointikeskus Puro on viihtyisä ja moderni liikuntakeskus, joka on suunniteltu käyttäjien ehdoilla. Se kutsuu viettämään aikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Tiloista löytyy laadukas kahvio oleskelualueineen sekä etätyö- ja kokoustilaa. Parkkipaikat sijaitsevaat jäähallin parkkipaikalla. Oman auton lisäksi kiinteistö on hyvin saavutettavissa julkisilla liikennevälineillä, lähin bussipysäkki sijaitsee alle 200 metrin päässä.

Puro sijaitsee Myllypurossa, joka on profiloitunut liikuntaa ja urheilua arvostavaksi kaupunginosaksi. Alueelta löytyy mm. tenniskenttiä, pesäpallo- ja jalkapallokenttiä, jalkapallohalli Pallomylly, monitoimihalli Liikuntamylly, liikunta- ja viihdekeskus Arena Center Myllypuro, liikuntapuistoja ja viereiseltä tontilta Myllypuron jäähalli. Keskuksen viereen on myös suunniteltu rakennettavan 16 000 neliömetrin suuruinen jääurheilukeskus.

Purosta löytyy 8 padel-kenttää, Helsingin yksi parhaista voimistelu- ja TeamGym-tiloista sekä tilat kuntosalille. Kävijämääräarvio ilman kuntosalia on noin 900 liikkujaa / päivä.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Ratasmyllynkuja 1, 00920 MYLLYPURO
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotila, Liiketila
Kerros
2/2
Pinta-ala
922.5 m2
Monitilatoimisto
70 hlö
Huonetoimisto
50 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Hissit
Henkilöhissi
Vapautuu
Vapaa

Liiketilan ominaisuudet

Terveys- ja hyvinvointitilat
Kyllä

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki140 m
Metro750 m
Lentokenttä15 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa