Hakutuloksiin
Slide 1 of 3
  • Premise
    ISOT KUVAT

Sentnerikuja 1

Lassila · 00440 HELSINKI

Pinta-ala1564 m2
Kerros4/5
KaupunkiHelsinki

Monipuoliset ja edulliset toimistotilat Helsingin Lassilasta!

Vuokrattava tila on koko neljännen kerroksen kattava valoisa toimistohuoneisto. Tilat ovat joustavasti muokattavissa tilanhakijan yksilöllisiä tarpeita vastaavaksi, ja ne on tarvittaessa yhdistettävissä ylemmän kerroksen tilojen kanssa. Kyseinen kahden kerroksen (4 ja 5) muodostama kokonaisuus käsittää noin 2.474 neliötä, johon saa toteutustavasta riippuen työpisteet jopa 160 henkilölle.

Sentnerinkuja 1 sijaitsee Helsingin Lassilassa, Vihdintien ja Kehä I:n läheisyydessä, lyhyen kävelymatkan päässä Pohjois-Haagan juna-asemalta. Kohde tarjoaa monipuolisia toimistotiloja viidessä kerroksessa. Tilat voidaan toteuttaa niin huonetoimistoina kuin moderneina avo- tai monitilatoimistoina.

Toimistojen lisäksi kiinteistössä on sisääntulokerroksessa sijaitsevia aputiloja, kuten aulapalvelupiste, kokouskeskus, saunaosasto sekä pienvarastoja. Kiinteistön pihalla on runsaasti pysäköintipaikkoja ja vieressä on myös pysäköintitalo, josta on mahdollista vuokrata lisää pysäköintitilaa.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Sentnerikuja 1, 00440 LASSILA
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
4/5
Pinta-ala
1564 m2
Pinta-ala (Toimistotila)
1564 - 2474 m2
Monitilatoimisto
118 hlö
Huonetoimisto
83 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Vapautuu
Vapaa

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelut
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä
Lisäpalvelut
Saunaosasto, polkupyörävarasto

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki150 m
Juna400 m
Lentokenttä14,6 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa